Състезание по отворена иновация

2
185
Добави коментар
Sofia_DA
Sofia_DA

Open Innovation Competition – GEMSS

Включете се в състезание по отворена иновация на 17.12.2020г. от 10:00 до 18:00 ч. (линк към събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/693453458259285?active_tab=about) и бъдете част от решаването на проблемите на града ни!

Партньорите по проект GEMSS отправят покана към всички желаещи да се включат в състезание за иновации и да помогнат за генерирането на идеи за решаване на проблемите с паркирането в район Люлин. Целта е създадените решения след това да могат да бъдат приложени и в други райони на София.

Състезанието ще се проведе онлайн в платформата ZOOM, като на участниците ще бъдат предоставени данни, събрани по проекта и ще бъде осигурена и менторска подкрепа от партньорите по проекта.

Най-добрите идеи ще бъдат наградени: • Първа награда: любителски дрон • ТОП 3 финалисти ще получат абонаментни карти за градския транспорт в София. • За всички участници са осигурени брандирани подаръчни комплекти.

Повече за самото предизвикателство ще откриете в заданието.

Нека заедно намерим иновативни решения на проблема с паркирането в София!

Запишете се за участие на следната регистрационна форма: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0IOIinNASElZrUZe-VjoOcFI4n-S-G7dmrM43nYkj_fBi0Q/viewform