Наистина впечатляваща сватбена рокля Carla by Luce…

1
125
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Сватбена рокля Carla e част от колекцията сватбени рокли 2021 на любимите ни Luce Sposa. Колекцията отново носи усещането за романтика и изящество. Както всяка година, така и през следващия сватбен сезон дизайнерите са заложили на класически линии, които обаче правят впечатление с модерното си излъчване. Нашитите с перли и мъниста дантели се срещат почти във всяка рокля. Актуалните елементи, като ресни и поло яки създават усещането за лекота и ефирност.
Ние знаем, че всяка булка иска да бъде различна и неповторима. Затова избираме дизайнерите, с които да работим по отличаващия се стил, който не може да бъде сбъркан. Това е и причината моделите от колекциите на Luce Sposa да присъстват винаги в нашето портфолио – актуални материи, ексклузивни дантели и иновативни кройки са само част от акцентите, които остават в съзнанието на всяка бъдеща булка, докоснала се до тях. Когато решаваме какво да представим пред своите клиенти винаги се стараем се да избираме запомнящи се булчински рокли, отговарящи на актуалните модни тенденции.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – WONÁ Concept, Luce Sposa и Ida Torez.

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!

Повече за работата на дизайнерите, както и всички техни колекции можете да научите на официалния сайт на марката –https://lucesposa.com.

Atelier Ivoire – Wedding dresses and more!