Външни ламелни щори

1
149
Добави коментар
aganbox
aganbox

Ако искате да намерите оптимален вариант за вашето жилище, което да е хем защитено, хем добре осветено, но и държите на енергийната ефективност, непременно трябва да обърнете внимание на външните ламелни щори.
Важен приоритет на много собственици е да открият на пазара модерни решения, които да подобрят качеството и ефективността на продуктите, които ползват. Това се отнася и до външните хоризонтални щори.

Какво представлява системата за външно засенчване?

При тази система, се настройва потока на светлина и топлина към вътрешната част на помещението. Степента на осветеност може да се регулира чрез промяна на ъгъла на ламелите на щорите. По този начин не затъмнявате изцяло прозореца, а само ограничавате отблясъците на светлината.

Термоизолационните характеристики на външните хоризонтални щори също са отлични. Ламелите от които са изградени са изработени от материал, който не променят цвета и качествата си и не се деформира при топлина, вятър или студ.

Цялостно представляват една стабилна конструкция, която не позволява лятото да се претопля помещението, а зимата да се преохлади. Благодарение на тях ще можете да осигурите най-добрите възможни условия за работа или почивка.

Сигурност и комфорт

При този вид външни щори за прозорци се постига оптимален баланс между пропускане на дневна светлина, засенчване и термоизолация.
Изчистената визия, която отлично се съчетава с различни фасади, цветове и големини им дава голямо предимство, спрямо останалите видове щори. Именно заради това на ламелни щори можете да се спрете, не само за прозорци в жилищни сгради, а и за складове, магазини, цехове, производствени помещения и други.

Това е един универсален вариант, който умело допълва всеки прозорец и фасада.
Щорите са удобни и лесни за управление. Осигурявате си спокойствие, уют и пълен комфорт, независимо дали сте в офиса или вкъщи.
Имат е светлоотразителни свойства, които отблъскват вредните UV лъчи и осигуряват на оптимални условия за експлоатация на помещенията.

Най-важното, което ще ви убедят, че вашият дом заслужава такава инвестиция.

1. Спестявате разходи за отопление и осветление.

Намаляват загубата на топлина през зимата и разходите за климатик през лятото.

2. Защита на дома от любопитни погледи

Ако държите на личното си пространство и не желаете любопитни погледи със сигурност външните ламелни щори ще са първи в списъка за вашия дом.

3. Могат да ви служат дълги години

Инвестицията във външни щори, се оказва дълготрайна инвестиция. Те са универсални и не се влияят от модните дизайнерски тенденции. Освен това за здрави и устойчиви на всякакви атмосферни влияния.

4. Здрав и спокоен сън

Можете да настроите ъгъла на ламелите под подходящ градус, за да може светлината да нахлува постепенно при изгрев. Така събуждането ще ви да бъде по-приятно и в синхрон с вашите предпочитания за силата на светлината. Външните хоризонтални щори за прозорци са подходящи за хора, които работят през нощта, а през деня спят, плътното затъмняване на спалнята ще създаде нужния комфорт за сън.

5. Атрактивна визия

Външните щори могат да направят дома по-привлекателен, ако сте решили да го продадете. Шансовете за по-добра продажба се увеличават или пък дори могат да наклонят везните положително, ако купувача има същите виждания за модерен дом, като вашите.

Мислете далновидно, разумно и практично. Вашият дом и семейство го заслужават!