Сенници и тенти: Приложение и характеристики | Sigle

1
175
Добави коментар
aganbox
aganbox

Приложението на сенници и тенти е много голямо, можете да ги видите в частни или обществени сгради. Те са особено необходими при засенчване на тераси, заведения и градини. Ефективни са не само при защита от слънчевите лъчи, но и при защита от дъжд, град и други неблагоприятни условия на времето.

Различните видове сенници и тенти можете да видите също позиционирани на панаири, изложения и всякакъв друг вид събития на открито.

При обществени заведения като ресторанти, кафенета, пицарии и пр., тентите и сенниците са повече от необходимост. Създавайки комфорт и защита, те са предпочитано допълнение към всяка външна зона.

Всеки собственик на такова заведения желаещ да привлечете повече клиенти, не трябва да пропуска да се консултира с производител на слънчезащитни продукти(например Камакс), който може да изработи по поръчка предпочитаните от вас тенти, сенници и всичко необходимо за удобството и комфорта във вашите обекти.

Те са изключително функционални и лесни за управление. Могат да бъдат балконски, с чупещо се рамо, с падащо рамо, касетъчен сенник, тип завеса и модел Кабрио. Повечето модели са елегантни и много модерни и придават интересен облик на сградата. Можете да изберете от сайта на фирмата или на място в магазините.

Тентите са лесни за манипулиране, можете да ги вдигате и спускате според необходимостта и климатичните промени. По този начин няма да се лишавате от топлината на слънцето, но и винаги, когато се наложи, ще можете да осигурите приятна сянка или навес, който да ви предпази от внезапен дъжд. Всичко това става само с леко въртене на дръжка или с натискане на дистанционно.

Има сенници и тенти задвижвани и управлявани с високотехнологична автоматика, която позволява пълен контрол от ваша страна, дори и вие самите да не сте наблизо. Това е изключително полезно, особено когато искате повече светлина в определени часове от деня или напротив, целта ви е да постигнете добра защита от слънчевите лъчи точно в най-горещото време.

С настройването на таймера, тентите сами ще се спускат и вдигат, а вие ще се чувствате спокойни и ще имате време и възможност да се заемете с други, по-важни задачи.

Навесът е нещо, от което не бива да се лишавате, не само защото е удобен, но и защото времето непрекъснато ни поднася изненади – добре е да сме подготвени за тях.

Дали ще предпочетете класическите и стандартни модели или по нетрадиционни с модерна визия, зависи изцяло от личните предпочитания.

Важното е да се обърнете към такива магазини за тенти и сенници, които да имат опит и добри цени. Материалите също трябва да са качествени и леки, за предпочитане със здрава алуминиева основа, а вариантите на платовете почти навсякъде са разнообразни и атрактивни.