Дневен хороскоп за 12 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
149
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна в Скорпион

Емоционалните ни преживявани при Луна в Скорпион са забележително дълбоки, а мечтите ярки. Мнозина имат много силни предчувствия, интуицията сработва безпогрешно, поне в повечето случаи.

Под това въздействие можем да откриваме всякакви възможности, варианти, дори невидими до този момент, такива ,които не сме забелязвали. В друг случай се потапяме в мечти, но дори и това е често полезно за да се набележат пътища за осъществяване.

Все пак Луната клони към завършек и не само на един месец, а ще бележи приключване на етап от задачи и зададени перспективи за изминалото полугодие. Всичко случващо се сега не е случайно, а вид развръзка, награда или пък, ако е необходимо- приключване на един житейски цикъл, за да се стартира нов от понеделник.

Чудесен признак е, ако днес сте в добро емоционално състояние, чувствате вид удовлетворение, спокойствие…Евентуална тревожност не бива да бъде пренебрегвана, а е полезно да се проследяват причинно-следствени връзки, за да се направляват предстоящи и бъдещи перспективи на развитие…

Чудесен признак е да получите предложение, подкрепа, одобрение, да постигнете конкретна цели или пътищата към нея да се отворят, това ще означава, че  ще можете да надграждате успехите си и без да ви се налага да правите особени остри завои, образно казано.

В повечето случаи денят ще е спокоен, приятен или полезен- чрез информация или вид прозрения.

Едни от най-силните страни- алтернативите, които изплуват, ако ги търсим, също- огромни възстановителни и регенериращи сили, мнозина го усещат като повишен тонус и въпреки намаляваща Луна, преди Новолуние, когато и обикновено сме по-отпуснати и без достатъчно енергия…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, имате силни предчувствия, повечето от вас са мотивирани до краен предел, за да постигнат набелязана цел. Денят е важен или показателен за кариерното ви развитие, материално състояние. Следствие на вид подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ви- днес можете да спечелите нещо важно за вас, да преобразите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват. Награди, бонуси, финансови успехи, новини или пробив в тази посока ще означават много или ще се превръщат в превключващ елемент за бъдещо развитие. В друг случай и при вид неудовлетворение- поне можете да набележите варианти за печалби, ще възникнат такива. Хубав ден да изчистите евентуални недоразумения у дома, ако има такива.

Телец, Дева, Козирог– денят е доста позитивен за вашите взаимоотношения. Днес мнозина получават подкрепа, одобрение, които ще са своеобразна награда за ваши усилия, които сте полагали в миналото. Днес получавате приятни или полезни предложения, от които да се възползвате, не ви липсва внимание…Денят е подходящ да заздравите важни за вас връзки, да водите разяснителни разговори или преговори, които да защитят интересите ви. Денят е показателен на кого и в каква степен можете да разчитате, за евентуални слаби звена…На всичко това можете да влияете, препоръчително е да сте социално по-активни, целенасочено да канализирате тенденциите в една по-позитивна посока, това може да се окаже определяща база и за бъдещи перспективи на развитие. Може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви…

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, вероятно и над средното ниво, но също така и доста ефективен. Повечето от вас се представят в прекрасна светлина, действат гъвкаво и целесъобразно, с по-голяма лекота печелят подкрепа от страна на влиятелни личности, колеги и т.н., а това се превръща в повод за бонуси, печалби, утвърждаване на авторитета ви на работното място, шанс за издигане в кариерата, ако условията на труд го позволяват. Ако амбициите не са чак толкова големи, тогава се справяте отлично с текущи дела и това има своите позитиви като минимум върху имиджа ви, носи вид удовлетворение. Водите доста конструктивни разговори, думите ви имат чуваемост, има кой да ви подкрепи, ако се нуждаете от това..

Риби, Рак, Скорпион– повечето от вас се чувстват в „свои води“, вярата в собствените ви сили и възможности може да расте по различни поводи, например- възникват възможности да материализирате мечтите си, срещате подкрепа от страна на партньори и влиятелни личности, перспективите за печалба или повишение на доходите също са значими. Могат да ескалират важни събития като новини, предложения, решения, които ще преобразят позициите ви в колектив, ще повлияят доходите ви. Можете да постигнете много, ако откриете вид подкрепа, сътрудничите си- такива шансове ще възникват спонтанно и следствие на минали ваши действия, а други- вие ще отключите и чрез собствената си инициативност. Действайте, доверявайте се на забележителната си интуиция, която ще ви подскаже най-верния път, подход и т.н.