Рамка – колаж за 5 снимки „Family“ 48 x 32 см. Модел F-73-9190

2
290
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красива рамка за снимки „Family“ – колаж от 5 изображения на любими хора изработена от висококачествена пластмаса – ПВЦ. 

Модел: F-73-9190 

Рамката за снимки е изработена от висококачествен ПВЦ материал и фронт стъкло с размери: 48 х 32 см. 

Размери на снимките: 

5 бр. – 10 х 15 см. 

Разгледайте и другите наши предложения от категорията „Рамки за снимки“ за да направите своя най-добър избор – Вашият Smart Choice. 

Поставянето и подмяната на снимките става много лесно и бързо, просто завъртате предпазителите на гърба на рамката и поставяте снимката, която желаете. На гърба на рамката има поставени халки кукички за закачване на стена. 

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта. 

Ние от Онлайн магазин Smart Choice Ви уверяваме, че нищо не може да се сравни с топлината на спомените, магията и радостта, които носят истинските снимки в красива рамка – колаж.  Тази очарователна рамка можете да поставите навсякъде, където желаете, за да може любимите Ви лица и моменти да са винаги пред Вас. 

Доверете се на магазин Smart Choice за тази рамка за снимки, защото въпреки съвременните технологии, само обикновените снимки носят истинската топлина.

рамки за снимки, снимки колаж, рамка за снимки от ПВЦ, рамка за 5 снимки