Дневен хороскоп за 13 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
141
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

29 лунен ден, Луна в Стрелец

Луната е в Стрелец и ни подтиква да гледаме в по-далечното бъдеще и да търсим-намираме пътища към своето щастие, желания, успехи…Добрата новина е, че Луната в Стрелец винаги е по-склонна да вижда възможностите, а не препятствията, а това е едно от водещите условия, причини за тяхното осъществяване.

Ден преди Новолунието и Слънчевото затъмнение голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, но това не пречи да усилваме обстоятелства, които ни подкрепят, да впрегнем интуицията и прозорливостта си в посока, която ще материализира намеренията ни.

Резултати или важни решения продължават да засипват мнозина, които са били по-дейни и смели в миналото и нека те да ви зарадват.

Денят дава богата информация, ескалират развръзки…

Други- тепърва ще направят крачки в бъдещето, които ще преобразят живота им, но точно сега- случващото се е верен ориентир, дребни действия, дори мисли- имат преувеличено значение и можем да се възползваме целенасочено от това.

Полезни са равносметки от рода на- как са  се имплантирали наши настроения, намерения, действия от изминалото полугодие, така че да набележим бъдещи перспективи на развитие.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е напълно позитивен за вас, мечтите ви са смели и в по-далечното бъдеще, те могат да ви покажат и бъдещи успехи, как да надскочите границите на познатото, възможното пред себе си. Предстоят развръзки, които може да са реализирали ваши желания или ще вземате решения, които ще преобразят живота ви след предстоящото Новолуние. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, спонтанни идеи или желания, те вероятно ще имат потенциал да се осъществят. Често ще се оказвате в център от внимание и събития, вие ще насочвате тенденциите…Дори по-дребни действия от ваша страна могат да имат по-значимо отражение, възползвайте се по оптимален начин.

Телец, Дева, Козирог–  денят изисква повишена адаптивност,  подходящ е да обърнете внимание на вашите близки, семейство, да се справите с приоритети, които са натрупани в миналото, да откриете изход за тях, решения…те могат да възникнат спонтанно като вариант или развръзка, а ако не е така, тогава- може да оставите намерение, ангажименти зад гърба си или това ще се наложи в близко бъдеще по външни причини. Подходящо време за почивка или да обърнете повече внимание и на лични въпроси…

Близнаци, Водолей, Везни–  денят е показателен за вашите взаимоотношения, ако те са здрави и надеждни, значи и в бъдеще ще можете да ги надграждате, обогатявате. Не са изключени разяснителни разговори, новини, решения, които пак така ще засегнат важни за вас връзки. Голяма част от случващото се движи повече по инерция и нека ви зарадва. Няма да ви липсва компания, която може да разнообрази и освежи деня ви, ако си търсите такава. Днес, и през идните около два дни е препоръчително да насочвате тенденции във взаимоотношенията ви целенасочено, повечето от вас ще имат такава възможност и като разчитат на убедителност и не само…

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен, успявате да се справите със задачи, за които преди не сте били мотивирани, не е достигало нещо. В друг случай- мнозина ще обсъждат важни въпроси, които се отнасят до бъдещи перспективи на развитие в чисто професионален аспект или теми, които се отнасят до доходи, онова, което имате-общо. Може да вземете решения, които обмисляте отдавна и в повечето случаи те ще се отчитат за позитивни, обогатяващи…В крайна сметка и на този етап звездите действително подкрепят чисто материални приоритети възползвайте се…Ако това не е така, значи скоро ще направите рязък завой…