Дневен хороскоп за 14 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
123
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Новолуние, Слънчево затъмнение, Луна в Стрелец

Вече многократно споменавахме, че това Новолуние носи позитивен заряд и надежда за по-добро бъдеще, възможност да се сложи едно голямо ново начало за идното полугодие.

Част от случващото се ще е извън контрола ни и все едно трябва да следваме направление, което е зададено от по-висши сили, който вярва. Който не вярва, приема факта, че навлизаме в силно преобразуващо време, когато обстановката ще се обнови около нас подобно на нови декори през идните около две седмици подчертано, после през следващите 40 дни и накрая полугодие.

Новолунието и затъмнението ще засегне най-силно Стрелец, Близнаци, Дева и Риби, особено тези ,които са родени между 13 и 15 от всяка съответна зодия, но и всички останали в различна степен.

Както при всяко ново начало е хубаво да се постараем да „посеем семена“, на мисловно и идейно ниво, чрез реални действия, които после ще ни радват. Винаги важи правилото, че в началото по-лесно се влияе и дори това да е в рамките на определен вектор на развитие, на възможното…

Това Новолуние ще ни помогне по един интелигентен, знаещ начин да се справим с предизвикателствата, това не е случайно твърдение, а следствие на факта, че затъмнението е в Стрелец, а той е косигнифатор на високата квалификация, разширение на съзнанието, пътувания, увеличение на наученото, прояви на повече смелост, позитивни оценки, склонност да се експериментира и така да се разкриват допълнителни пътища, шансове…Освен това Новолунието ще подпомогне възстановителните ни сили, дори и не всичко да върви гладко, можем да твърдим, че „огнената енергия“, която символизира живота, енергията, ентусиазма, движението напред и нагоре и в един по-широк смисъл- ще надделява…

Новолунието показва, че няма да липсват опити за манипулации и измами, но те ще бъдат разгадавани лесно, освен това- мнозина и по-различни поводи ще се разделят с вид илюзии, но това винаги е полезно, дори и да не е приятно.

Овен, Лъв, Стрелец– повечето от вас изпитват дълбоко желание да действат, да променят нещо и добрата новина е, че спонтанно възникнали идеи сега се отчитат за неслучайни и могат да се реализират на практика, поне в повечето случаи и особено, ако действате и на практика, направите съответни стъпки в избраната посока. Някакво важно събитие може да произтече в живота на мнозина през идните дни и то да раздвижи, разшири границите на възможното пред вас, да разшири хоризонтите ви на развитие. Вие повече от другите зодиакални значи можете да насочвате тенденции и събития, това е сила и отговорност, от вас се изисква да сте по-инициативни и току виж- сбъднете ваша съкровена мечта. Все още може да има обстоятелства, които тревожат душата ви- отнасящи се до семейството, недвижимо имущество, друго скрито като процес, но натрупано във времето. Е, възползвайте се да му повлияете. Като цяло денят е доста позитивен и подкрепящ ви, възползвайте се по оптимален начин. Колкото са по-значими целите ви, толкова по-далеч можете да стигнете.

Телец, Дева, Козирог–  това Новолуние ще изисква от вас да поставите едно голямо ново начало, което е базисно, засяга средата ви на съществуване. Може да ви помогне да разрешите спорен въпрос у дома, да се справите с имотни казуси, местоживеене или пък да получите повече подкрепа от страна на близките си. Пред вас ще се разкриват и варианти на развитие, които могат да преобразят средата ви, посоката зависи отново от вид подкрепа и точно сега е подходящо да я получите, да действате в тази посока, имате значими шансове за това, освен в миналото, ако не са се натрупали прекалено много негативи, които ще изискват друг тип трансформации. Новолунието ще изисква също така да изчистите обкръжението си от некоректно влияние от страна на хора, за които вече сте установили, че не са твърде коректни към вас, съответните връзки лични или делови са безперспективни, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Водолей, Везни, Близнаци– това Новолуние ще засегне вашите взаимоотношения, лични или делови, обществено положение. То ще ви даде шанс да оздравите отношения, но онези, които по правило са перспективни, а в друг случай- да създадете нови и полезни познанства, които ще ви бъдат полезни или приятни, които ще са в тясно отражение на бъдещото ви развитие на различни нива- професионално, в личен аспект. Популярността на повечето от вас ще расте, ще можете да заемете по-престижни позиции в колектив. На този етап обаче, финансовото състояние на мнозина е сложно. В друг случай- това може да е повод за анализ- от какво трябва да се откажете, за да спрете евентуални течове, да се ориентирате към друго и по-перспективно или пък, че трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно или пък, че трябва да платите някаква цена, за да преминете към осъществяване на намеренията си, а вие ще прецените дали си заслужава, за това ще ви бъдат много полезни хора от обкръжението ви или те ще играят подчертана роля.

Риби, Рак, Скорпион– това Новолуние ще зададе голямо ново начало в професионалната ви реализация и материално състояние, източници на доходи и т.н. Възможно е да преминете към осъществяване на идеи, които вече са възникнали или самите събития, Съдба- ще ви пренасочат, така че да продължите да растете напред и нагоре, да подобрите материалното си състояние или ако е необходимо- да потърсите нещо ново, което е по-перспективно за вас и ще се настани в живота ви за дълго. В друг случай- периодът ще е благоприятен да промените нещо в навиците си, ритъм в ежедневието, така че ще се почувствате по-здрави или направо да подействате положително на психическото и физическото си състояние, ако това се налага. Въпреки всичко, може да има определени обстоятелства, които да ви тревожат или натоварват повече и те ще са свързани по-скоро с близки хора, взаимоотношения…Възможно е да се наложи да си „сверите часовника“ с някой техни виждания, намерения. В по-неприятна форма може да се разочаровате или да се разделите с илюзии, отново като вариант- може да е необходимо да им обръщате повече внимание. Каквото и да е- ще имате избор или ресурс, за да се справите…