8 съвета за страхотна еротична коледа – Секс Шоп – Sex SHop Студентски град – София Онлайн секс магазин

1
178
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

8 съвета за страхотна еротична коледа

Фокусът на коледните празници е върху дома: събиране с роднини и приятели, семейна близост, която често се случва само по това време на годината. Традиционните сцени на печене на баници, готвене на празничната вечеря, типичното стабилно празнично „почерпване“ със шоколад, наслаждавайки се на техните развълнувани лица, но…. това никак не ви настройва след това за секси вечер с партньора Ви. Нека обаче не пропускаме възможност за пакости и забавления за пораснали. С тази статия ще Ви предложим, няколко идеи, които ще помогнат да направим Коледа по-секси за двойки и да впишем името ви в списъка с непослушния на Дядо Коледа, че той ще посещава само, за да достави очукване по коляното от креватно джудо.

Как можете да направите Коледа секси тази година?

Бъдете в ролята на възрастен елф оставящ скрити пикантни бележки Скрийте малки любовни бележки на партньора си на места, на които само те ще могат да ги намерят. Включете еротични кодирани съобщения за това, което искате да правите, такива които ще събудят различни секси спомени и подсказки, толкова, колкото можете да съберете.

Ако споделяте дома си с други, много е важно бележките да са скрити там, където само вашият партньор ще знае къде да ги намери (например под възглавницата, в чекмеджето на нощното шкафче, в дамската чантата или в гримовете), в противен случай вашият истински елф, ще спечели доста срам, ако бележките бъдат намерени от не който трябва.

Използвайте коледните лампички, за да създадете романтичен будоар Примигващите малки лампички не само ще направят вашето коледно дърво да изглежда вълшебно, можете да ги използвате и на други места в къщата. Можете да наредите коледни лампички на леглото ви, ако има широка табла в главната част или да ги сложите на прозореца. Повечето в продажба, имат различни функции на мигане, както бързо така и и бавно нежно светене в различни цветове. Така ще създадете романтично убежище, където е лесно да се достигне това ниско ниво на осветеност, настройка на околната среда с едно натискане на бутонче.

Ако искате да създадете романтичен будоар с приказни светлини, препоръчваме такива, които предлагат статично осветление; многоцветното техно светлинно шоу не е никак релаксиращо. Търсете светлини с функция за бавното и хипнотично мигане и димиране ( много бавно изгасване и бавно включване на светлините ).

Запалете няколко ароматни свещи Масажните и ароматизиращи свещи са едно страхотно допълнение. А какво по-хубаво време да ги ползвате, от коледните празници. А по коледа точно ги има в изобилие на ниски цени. Възползвайте се от безбройните празнични ароматни предложения за свещи, които изглежда са във всеки магазин по това време на годината, за да накарате спалнята ви да ухае топло и уютно, както и ще изглежда.

Празничните аромати са едновременно „хипнотизиращи“ и релаксиращи по природа, така че те са идеални за подпомагане на създаването на онази романтична атмосфера, където можете да се насладите на спокойствие и уединение един с друг, след натоварен ден на коледното планиране.

Използвайте гирлянди за възбуждащо и еротично нежно гъделичкане Сензорната стимулация е фантастична част от любовната игра, а инструментите за помощ като въртящи се колелца с бодлички и гъделичкащи пера са изключително популярни. Когато кожата ви се изчерви от възбуда, нервните ви окончания са още по-възприемчиви към стимулация, което означава, че се чувствате много по-силно. Но ако нямате такива, можете да импровизирате. Почти всеки има гирлянди във кашона или кутията с коледни играчки и украси. С голямата си дължина, покрита с леки и малки нишки, той е идеален за дразнене на тялото на Вашия партньор. Защо да не увеличите усещането, като ги поставите в някои удобни ограничения за робство с белезници и засилите усещането за допир още повече, като закриете с нещо очите им?
Разбийте шоколадовата боя за тяло Това е идеалният момент да отхвърлите вината, свързана с калориите, и да отворите уверено една кутийка с течен шоколад и да се омацате сладко. Нека си признаем: един тон шоколад се изяжда по Коледа, така че е къде, къде, по-добре да опитате шоколад от тялото на партньора си. Освен истинския шоколад, съществуват и боички с вкус, мирис и вид на шоколад.

Но, не всички харесват шоколада, знам, затова ето няколко други „лакомства“ за тяло, с които може да искате да експериментирате.

– Шоколадова оранжева боя за тяло. Знам, че все още е шоколадово, но разбирате защо трябваше да го включа. – Съществува масажно масло и масажни свещи, които могат да се ближат, както има и подобен лубрикант с аромат и/или вкус на череша, ванилия или ягода. – Боички за тяло Black Lite Bodypaint се предлага в комплект с няколко цвята и специална крушка. Тези боички светят под определена светлина, предават много интересни нюанси, можете да бъдете по-креативни с различни форми и смесване на цветове. Но боичките не стават за близане или консумация, не са полезни, но пък са забавни и интересни. Могат да се ползват и на купона. Повече за тези боички тук: https://amazonka.bg/product/38749/black-lite-bodypaint-encounter.html

Използването на кое да е от тези обаче е доста цапащо. За целта бихме ви препоръчали употребата на специални чаршафи, които ще предпазят леглото и около него сухо. На тях ще можете да се цапате и лигавите колкото искате, дори и да ползвате лубриканти. Лесно се чистят и могат да се ползват колкото искате пъти. Така ще се отървете от досадната смяна и чуденето, как да измиете бруталните петна от шоколад или друго. Насладете се на безгрижни еротични сесии за лизане и лесно почистване след това, като използвате специалните ни чаршафи, устойчиви на течности. Вижте за тях повече информация ТУК.

Използвайте празнични секс играчки за допълнителна мега еуфория Използването на сезонни секс играчки със сигурност ще ви вкара в непослушния списък – но къде все пак е забавлението да бъдете добри? Въпреки че няма голям избор, секс играчките за тези празници са нещо, което ще донесат празнично веселие на самостоятелни или споделени интимни удоволствия.

Може да искате да започнете нещата с един от вълнуващите секси календари – Адвент Календар,  в началото на декември например. Такива трудно се намират, но ги има, струват между 300 и 500 лв., като вътре има секс играчки, за доста над тези цени. Това е нов начин да направите Коледа секси: нова секс играчка всеки ден!

Нищо не казва сезонен секс като  страхотно стъклено дилдо, имаме модели, които малко приличат на коледните криви захарни пръчици. Те са много забавни (особено когато се използват като част от празничната ролева игра). Извитият връх го прави удобно, така че можете да запазите контрола през целия път чрез самостимулация или да се насладите на предаването на контрола на партньора си.

Персонализирайте някои секси ролеви игри на Дядо Коледа Със сигурност, има такива с мръсни мисли за това какво бихме направили в скута на Дядо Коледа, нали?

Е, така или иначе. Ако искате да експериментирате с нов тип ролева игра в спалнята, е идеалното време да вкарате Дядо Коледа или Батко Коледа в леглото. Има много потенциал за разнообразие по този въпрос в зависимост от това, с което се чувствате комфортно (и какво ви отблъсква).

Може да сте г-н и г-жа Коледа, празнуващи секси стил след поредната успешна Коледа. Може да сте фаталната жена, която е в състояние да съблазни Дядо Коледа от добрия му образ или Дядо Коледа, който не може да устои да разкрие мръсната си истинска същност, когато получи възможност.

Ако харесвате щедрото подпомагане на табу с вашите сексуални фантазии, тогава бихте искали да играете по-млад партньор на Дядо Коледа. Отново зависи от вашите лични граници и желания, очевидно, но има възможност да се насладите на каквото и да било – от мръсния сценарий на стария дядо Коледа и „лоши“ млади момичета, до пълния разцвет с фетиш сесия. Има достатъчно място за каквото си поискате разиграване на фантазии.

Секс до вашите коледни сутрешни планове за подаръци След цялата тази празнична любовна игра преди самия голям ден ще бъдете повече от готови за грандиозен връх. Коледната сутрин няма да изгрее просто весела и светла за всички по света – уверете се, че имате нещо секси в ръкава си, за да подправите Коледа.

В зависимост от спецификата на вашето домакинство, може да успеете да опаковате секси подаръци един за друг предварително, за да се отворите и да се насладите веднага на Коледа сутринта. Да, в леглото. Ако имате семейство, тогава в зависимост от това колко уморени се чувствате, бихте искали или да отваряте тези подаръци сутрин, след това очаквайте да ги използвате, когато децата са в леглото през Коледна нощ, или ги оставете настрана, докато не получите идеалната възможност, за да им се наслаждавате.

Един съвет: Уверете се, че знаете къде са тези секси подаръци, с каква хартия са опаковани и ги етикетирайте така: ОТВОРИ КОГАТО СИ САМ/А. Наистина не искате този неудобен момент на Коледа пред децата – или да смутите роднини и приятели.

Секси подаръци, които могат да бъдат вашето коледно спасение и екстра удоволствие:

Javida Vibe with Clit Stimulator, за да се наслаждаваме заедно по време на PiV или супер солови изпълнения. Този U образен вибратор, едновременно стимулира вашата G точка и клитор с интензивни вибрации. Повече за него ТУК – https://amazonka.bg/product/39009/javida-vibe-with-clit-stimulator.html

Вибромасажорът – ( вибратор ) My Secret Love Passion Pointer, който ще допринесе за силни оргазми, спокойно можете да го принесете и в игра с партньора Ви, за заигравка, загрявка или друго. Повече за него тук – https://amazonka.bg/product/39021/my-secret-love-passion-pointer.html

Новият SATISFYER LOVE TRIANGLE WHITE,получи невероятно популярни отзиви, а методът на клиторална стимулация е изненадващо бърз и ефективен. Иновативна секс играчка с възможност за контрол, чрез приложение за смартфони. Повече за него ТУК – https://amazonka.bg/product/39922/satisfyer-love-triangle-white.html

Малко по-особен булет вибратор, но с доста интересни опции, Vibro-bullet with a Clitoral Stimulator е един от най-търсените. Със 4 скорости, и 4 режима на вибрации чрез които получавате еротичен масаж за изтръпване и на гръбначния стълб. Този малък по вибриращ куршум, съдържа изненадващ удар – и това е по отзиви във секс форума ни на 18y.bg . Имате опции да намерите това, което работи за вас. Повече за него тук: https://amazonka.bg/product/39004/vibro-bullet-with-a-clitoral-stimulator.html

Всяко възможно оправдание или опция, която може да ви даде време за да си направите живота малко по-забавен и малко по-секси, трябва да грабнете с двете си ръце. А какво по-приятно, сърдечно извинение от празничния сезон? С 8-те идеи по-горе можете да направите Коледа секси и да освободите част от напрежението и стреса които сте събрали преди това, а понякога и покрай самите празници.

Онлайн Секс Шоп Amazonka.bg и Sex Shop Erotic Center No.1 в Студентски град – София, Ви пожелава на всички вълшебна Коледа, изпълнена с дразнещо очакване и пикантно сексуално удоволствие.