Дневен хороскоп за 15 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
129
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

1 лунен ден, Луна в Козирог

Луната в Козирог днес и през идните около два дни ще провокира важно събитие, дори и то да не ни засяга пряко според индивидуалния хороскоп, все пак- повечето от нас ще бъдем увлечени от общ поток на промени. Всъщност преобразуванията ще продължат през тази и идната седмица, но днес те са показателни по ключови и кардинални въпроси, свързани със сигурността ни, с кариерното ни развитие, брачни отношения.

Във фокус са управляващи и власт-имащи личности, структури, чиито решения ще имат своето отражение…

Енергията е доста съзидателна, защото не липсва енергия, инициативност от една страна, а постепенно започва да надделяват и практични настроения, които ще имат пряко и позитивен ефект върху чисто материални приоритети. Мнозина ще усетят прилив на амбиция, която трябва да влеят в подходяща посока. Счита се, че нито една мечта не възниква случайно, значи има потенциал да се осъществи на практика и със съответни действия…

Хубаво е да направим подходящи стъпки в посока, която се свързва с обществено положение, изкачване по йерархичната  стълбичка, финансово състояние. Дори и резултатите да не са веднага видни, то те ще имат своето бъдещо отражение.

Внезапни възможности за печалба в един по-широк смисъл, особено през следобедните часове и вечерта ще ескалират перманентно.

Венера е в последните градуси на Скорпион и от утре ще транзитира през Стрелец. В тези последни градуси- ние или ще получим голям подарък, възнаграждение, удовлетворение, привличане на желаното- от любов до пари или дадена тема ще се изчерпи и ще придобие съвсем различен облик от утре. Скрити или въздържани чувства ще избликнат навън и със съответните последици.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Ден след Новолунието и затъмнението- подходящо е да направите важни стъпки в посока по-добро финансово състояние и кариерно развитие. Мнозина ще почувстват прилив на амбиция, която трябва да канализират в посока, която задължително ще има отражение върху онова, което имате-общо, като минимум- репутация. Колкото по-значими цели си поставяте, толкова по-далеч можете да стигнете. Внезапни ангажименти, но даващи ви шансове за печалба, обновяване на доходите, допълнителни източници за печалба…Всичко това е вероятно, в повечето случаи позитивно, част от случващото се ще се развива спонтанно, но е добре да го усилите.

Телец, Дева, Козирог– всичко ви се получава с по-голяма лекота, инициативността ви е продуктивна, желанията ви се материализират по-лесно. Денят е оптимално подходящ да оздравите важни за вас връзки, лични или делови, да ги насочите в една по-позитивна посока или да достигнете до определящи бъдещото ви развитие договорености, които ще ви подействат обогатяващо. Появяват се хора, които ви подкрепят, проводник са на изненадващи ситуации и възможности.

Близнаци, Водолей, Везни– налага ви се да балансирате повече между лични и служебни приоритети или пък влияете най- силно на въпроси, които се отнасят до средата ви на съществуване- дом, семейство и т.н. Ако в този сектор съществува напрежение, сега е подходящо да го разтоварите и по един креативен начин, така, както само вие умеете- да насочите тенденциите в една по-подходяща за вас посока. Дали ваши тайни желания могат да се сбъднат и те се отнасят до професионалната ви реализация, финансово състояние- по различни поводи разбирате днес. Изтичат едни възможности и нека те да ви зарадват, от утре- фокусът постепенно ще се промени.

Риби, Рак, Скорпион– днес сте под влияние на важна личност, която указва влияние на бъдещото ви развитие. Може да водите преговори, да получите внезапни или изненадващи предложения, да стигнете до споразумения…Информационният поток е много усилен, общуването, решения, договори и т.н.- ще преобразят вектора ви на развитие, обществено положение и т.н. Хубаво е да сте социално по-активни, така че да оздравите връзки, които ще се превръщат в мост към  успехите ви, за да не пропуснете шансове, които могат да възникнат при съответни срещи, разговори. Денят е показателен за партньорските ви отношения, същевременно точно днес можете да им влияете чрез обединяващи цели и не само..