Курсове по грим | Курс по професионален грим | Fiore Make Up

3
296
Добави коментар
GrigorNik
GrigorNik

Ако имате желание за развитие в сферата на професионалния грим е необходимо да запишете курс по професионален грим.  По време на курса вие ще можете да придобиете представа какво е необходимо за да станете професионален гримьор.

Преподавателката в курса по грим Диана Борисова е  професионален гримьор, с дългогодишен професионален опит – над 20 г. Работила е  в много български и чужди кинопродукции, телевизиони предавания и формати.

С нашите курсове ще придобиете както теоретични, така и практически познания за необходимите гримьорски техники. Индивидуалният подход към всеки курсист, позволява да се фокусираме върхи неговите личностни качества и да ги развием в областта на грима.  Професията гримьор предполага не само прилагане на добри практики, но и голяма доза лично вдъхновение и разбиране на човека, който гримираме. По време на обучението с помощта на нашите учители, ще ставате все по-уверени и мотивирани да превърнете мечтата си да станете гримьор в реалност. Ще откриете как вашата индивидуалност се проектира върху техниките, които научавате.

Работата като професионален гримьор е творческа и е с широк спектър от възможности. Успешните гримьори са в състояние да използват своето въображение и  умения за дизайн и визия, да експериментират с цветове и техники за да създадат зашеметяващ външен вид.

Освен за професионални гримьори, нашите курсове по грим са подходящи и за всички, които искат да се самоусъвършенстват и да добият увереност за самостоятелно гримиране. Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. 

Техниките за гримиране, които прилагаме и показваме по време на обучението са бързо усвояеми и позволяват на всяка жена, минала през курса, да изглежда като гримирана от професионалист.