Опростени форми на жилищното строителство и енергийна ефективност в едно за 2020

1
92
Добави коментар
kracimira
kracimira

   Опростените и изчистени форми при новото строителство за 2020 година са показателни и създават една естествена среда на технологии и околна среда, което преди време беше нещо трудно съвместимо за изпълнение.   Създава се една „зелена”  връзка между строителство и околна среда.

Основни стъпки в създаването на енергийна „пасивна и зелена“ среда в строителство:

Изключителните по своите качества многослойни външни стени и покривни елементи, които минимизират топлинните загуби и имат практически „нулево“ водопоглъщане, енергийно-ефективната вентилационна система, тройния 5-звезден стъклопакет и специално проектирана лека подова изолационна система са носители на ключовите енергийни характеристики.

осигуряването на повече светлина, която да влиза през големите прозорци и превръщането и в естествен източник на енергияизграждане на многослойни елементи за външни и вътрешни изолации за създаване на т.нар. нулева енергийна стойност на проектаизползване на естествени материали както за интериор, така и за екстериор на сградатаобединяване на вътрешното и външното пространство на дома /тераса, градина и т.н./ и създаване на общ дизайнпроектиране на цялостна вентилационна система, която да работи въз основа на определени природни ресурси

  С осъществяването на подобни функционални архитектурни проекти се осигурява по-добра и здравословна среда за живеене и комфорт – ключ към нашето бъдеще и нови строителни стандарти.

     Повече за нашият екип на строителна фирма МД-90 за Варна и област, както и за подобни „зелени” проекти, може да разгледате на  сайта и блога ни на адрес – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…