Termax-Contec Пулсоксиметър CMS50D

1
144
Добави коментар
healthzone.bg
healthzone.bg

Termax-Contec Пулсоксиметър CMS50D

Импулсното насищане с кислород е процентът на HbO2 в общия Hb в кръвта. Така наречената концентрация на O2 в кръвта. Това е важен био-параметър за дишането. За целите на измерването на SpO2 по-лесно и точно, нашата компания предлага Termax-Contec Пулсоксиметър CMS50D. В същото време устройството може едновременно да измерва честотата на пулса. Пулсоксиметърът се отличава с малък размер, ниска консумация на енергия, удобна работа и преносимост. Необходимо е пациентът да постави един от пръстите си в фотоелектрически сензор с върха на пръста за диагностика. Екранът на дисплея директно ще покаже измерената стойност на насищане на хемоглобина.

2.1 Класификация

Клас II b, (MDD93 / 42 / EEC IX Правило 10) – Медицинско Изделие, регистрирано в ИАЛ 48545/11112020

2.2 Характеристики

Работата с продукта е проста и удобна. – Продуктът е малък по обем, лек по тегло (общото тегло е около 50g с батерии) и удобен за носене. В комплекта е включен Консумацията на енергия на продукта е ниска с 2 AAA батерии могат да работят непрекъснато в продължение на 20 часа./Батериите не са включени в комплекта/. – Уредът автоматично ще се изключи, когато в него няма сигнал в рамките на 5 секунди. Режим на показване на 4 посоки без форма на вълната. – Режим на показване на вълновата форма като чертане на линии или начин на запълване.

2.3 Основни приложения и обхват на приложение.

Пулсовият оксиметър се използва за измерване на насищането на човешкия хемоглобин и честотата на пулса през пръста. Както и да показва интензивността на пулса чрез лентов OLED дисплей. Продуктът е подходящ за използване в семейството, болницата (обикновена болница). Социалните медицински организации, за измерване насищането на кислород в кръвта и измерване на пулса.

SpO2

Нормалните стойности на SpO2 (кислородна сатурация на артериална кръв) варират между 95-99% Диапазон на измерване: 70-99%

ПУЛС

Нормалните стойности на сърдечният пулс варират между 60 – 100 удара/мин Диапазон на измерване: 30-250 bpm

Termax-Contec Пулсоксиметър CMS50D – гаранция 24м