Ръчно декорирана бутилка Коледно шампанско с бонбони. Модел – DM-7001

2
170
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Ръчно декорирана бутилка шампанско с кожухче от бонбони. Можете да си изпиете шампанското с бонбони или да свалите кожухчето и да го използвате и за друга бутилка шампанско. 

След като изпиете шампанското, можете да използвате и бутилката като красива и оригинална декорация навсякъде, където решите във Вашия дом. 

Най-хубавият подарък за любим човек е този, който е уникален и единствен. 

В Онлайн магазин Smart Choice можете да намерите много и разнообразни предложения за уникални и неповторими подаръци, които се предлагат само в нашия магазин просто защото ние ги създаваме. Всички предложения можете да видите в категорията „Уникални подаръци – Ръчна изработка“. 

Разгледайте и другите предложения от категорията „Коледни и новогодишни подаръци“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом. 

Модел: DM-7001 

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта. 

Проблемът с който неизбежно се сблъскваме всички е намирането на подарък за приятел, роднина или колега. Изборът на добър сувенир не винаги се получава, дори ако познавате добре човека, неговите навици и вкусове. В такива случаи, от трудното положение ще ни помогне да излезем оригинален подарък – Ръчно декорирана бутилка Коледно шампанско с бонбони, който винаги ще намери своето място в къщата, офиса или заведението. 

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки. 

Коледна бутилка, Коледа, Коледно шампанско

подарък за Коледа, Коледно шампанско