Хороскоп за 21 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
121
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

7 лунен ден, Луна в Риби

Днес Слънцето ще премине в Козирог и съответно точката на зимното слънцестоене. Нощта е най-дълга, а след това денят съвсем по малко ще започне да нараства…

Меркурий също преминава в Козирог и тези ингресии ще се отразят на психичното и физическото ни състояние, нашето настроение ще е неустойчиво, ние се настройваме на друга вълна, която ще ни подтиква да приемаме обикалящата действителност един друг по-студен, практичен, целесъобразен начин. Цветните емоционални преживявания или желания ще бъдат заглушени в значима степен, ще минат на заден план или пък няма да сме толкова склонни да ги разкриваме, част от тях ще останат скрити, поне докато не се осъществят като тайно намерение.

Всеки един и според индивидуалните си приоритети ще се ориентира към поемането на вид отговорност, която трябва да допринесе за вид стабилност- в личен или професионален аспект. За това ще помагат ретроспекции, натрупан опит, които упорито ще напомнят за себе си, ще обсебват мислите ни. И така е правилно. През идните около 4 седмици ще се осланяме повече на фактите, а днес и утре- можем да чуем новини, да проведем разговори, които максимално ще ни приближат към истина- такава, каквато е и без украси.

На този фон- Луната в Риби и през последните градуси все още ще усилва нашата интуиция, страхове или мечти. Вътрешният ни глас ще продължава да е доста точен ориентир, често- най-точният и е хубаво да не го пренебрегваме.

Денят не протича по предварителен график, може да сме по-разсеяни или да възникват допълнителни ангажименти, ритъмът на ежедневието се променя по различни поводи..

Ескалира и някакъв вътрешен бунт, той ще се усили през следващите два дни и може да предизвика знакови преобразувания…

Засега и през цялото време в различна степен до края на седмицата- препоръчително е добре да премисляме действията си, оценяваме силите си обективно, иначе може да предизвикаме точно обратен ефект от очаквания, не е изключено да попаднем в такива ситуации, които ще изискват подобен анализ.

Овен, Лъв, Стрелец– настроението ви е променливо, но по различни поводи все повече ще се замисляте върху въпроси, които се свързват с ваш интерес- в един по-широк смисъл. Ще се замисляте за стойността на хора, обстоятелства, на всичко, което искате да оставите в живота и съответно- дали си струва цената. Можете да предприемете важни стъпки или те са естествено продължение на тенденции, които вече са стартирали и се развиват, надграждат и ще се отразят на обществено положение, сигурност, репутация, онова, което имате-общо. Ще получите важни сигнали в тази посока. Денят не протича по предварителен график, успявате да надникнете отвъд видимото, може да се отдадете на мечти или пък страхове, в друг случай- разбирате какво има смисъл да продължи напред. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, тъмни ъгълчета, които могат да се осветят по този начин.

Телец, Дева, Козирог– настроението ви постепенно ще се промени в посока- повече увереност или твърдост в решения, в които вие сте водеща фигура, съответно- в основата да са вашите желания, това ще изисква да се изчистите от странични влияния, ако се наложи- да оставите зад гърба си хора, обстоятелства, влияния, които ви действат дестабилизиращо или против интереса ви. Влиянието ви постепенно ще нараства- над хора, събития, тенденции. Отключват се възможности, които са неслучайни, а следствие на усилия, които вече сте полагали и това е естествено продължение. На този фон- днес продължавате да водите важни разговори- те може да изчистят недоразумения, да внесат яснота…Подходящо време да укрепите важни за вас връзки. Няма да ви липсва подкрепа, внимание. Все пак, ако имате недоброжелатели или фактори извън контрола ви- те сега пак могат да се активират, а вие да ги отстраните пак така- с повече решимост или вид стратегия.

Водолей, Везни, Близнаци– настроението ви е неустойчиво, може да имате нужда да намалите темпото или направо да преминете към заслужена почивка. Мнозина са склонни да си правят вид ретроспекции и така е правилно, за да прецените с какво си заслужава да продължите напред, какво трябва да промените, за да бъдете по-щастливи или успешни, към какво ново си струва да се ориентирате. Няма за къде да бързате, сега може да сте на кръстопът, следвайте „знаците на съдбата“, къде получавате „зелена светлина“ и т.н. Голяма част от тенденциите се движат по инерция. Не губете по-далечни цели или пък интересите си, онова, което е най-ценно за вас и няма да объркате посоката. Може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, но най-силно влияете на въпроси, които се отнасят до близката ви среда на съществуване, възползвайте се. Ежедневието е натоварено, вижте- какво ви помага да печелите, кой ви подкрепя, ще има реални подсказки в тази посока…Отстранете онова, което може да ви нанесе щети, ще можете…Водите напрегнати разговори, търсете баланс, пазете се от конфликти….

Риби, Рак, Скорпион– вие ще се радвате на все повече внимание или в близкото ви обкръжение може да се появи партньор или влиятелна личност, която да ви подкрепи и да преобрази живота ви. Хубаво е да усилите тази тенденция, особено днес, когато сте под светлината на прожекторите и всичко ви се получава с по-голяма лекота. Навлизате в период, през който взаимоотношенията- лични и делови ще играят все по-важна и определяща роля за вашата сигурност и просперитет. Същевременно точно сега- най-много можете да насочвате, влияете, възползвайте се по оптимален начин. Интуицията ви е все така показателна, не я пренебрегвайте, тя ще е верен ориентир, ще ви показва пътя към вашите желания, чувство на щастие или ще ви предпазва от евентуални опасности.