Стратегия за новата година: Как домът да работи за нас, а не само ние за него

1
149
Добави коментар
clashbade
clashbade

Краят на една година и началото на друга винаги води след себе си поредица от равносметки, радости и съжаления. Без основателна причина, с промяната на календара ние се чувстваме длъжни пред себе си и пред близките да даваме разнообразни обещания, повечето от които няма да бъдат изпълнени.

 

Време е да вземете съдбата си в свои ръце и да решите от каква промяна наистина се нуждаете. И ако отговорът е отдавна назряващата идея за нов дом, то няма по–подходящ момент да обърнете взор към неумолимо налагащите се сглобяеми пасивни къщи.

 

Как иновациите работят за нас

 

Свикнали сте от избора на парцел, построяването, обзавеждането и посрещането на ежемесечните разходи да давате безчет пари. Обърнете перспективите! Удобството вече имат нови измерения – и това са пасивните къщи. И макар думата пасивен да ви навежда на мисълта за бездействие, модерните домове изобщо не скучаят. Те са изградени, за да ни носят дългосрочни ползи.  

 

Енергийната ефективност, изолацията и обменът на енергия са разпределени по изключително функционален начин. До толкова, че можете да спестите повече от 40% от месечните си разходи. А ако сметнете сумата за година?! Оставате приятно изненадани. Оказва се, че подобен дом може сам да ви се изплати във времето.

 

Щастливо семейство

 

Няма член на фамилията, който да не се облагодетелства от чистия въздух, постоянната температура и приятната атмосфера. Комфортът в едно жилище е водеща предпоставка за пълноценно съжителство. А спестените пари могат да са изключително голям стимул за първата крачка към мечтания живот.

 

Ако до този момент не сте се наслаждавали на свободата от обитаването на самостоятелна къща, то сглобяемата може да е отговорът. Здравината на използваните материали я прави доста надеждна в сравнение с конвенционалните постройки. Устойчива във времето, пасивната къща може да ви радва много години напред. Дизайнът и квадратурата са изцяло подвластни на вашите нужди и вкус, просто решете какво искате.

 

Бързина и точност

 

Ако не ви се занимава с дългогодишни битки с документи, строители, нерви, чакане и какво ли още не, сглобяемите къщи са в състояние да ви го спестят.

 

От проекта до неговото осъществяване не ви дели много, а какви варианти се предлагат може да разгледате на https://greenparksofia.bg.

 

Осведомете се за последните новости в сферата на строителството и внесете генерална промяна в живота си!