Видове плочки за под в Gaudi DS

1
121
Добави коментар
hlape
hlape

PR

21 декември 2020

Видове плочки за под в Gaudi DS

Изборът на облицовъчен материал за стени и под е въпрос, който вълнува всеки един от нас. Още преди да се заемем с жилищния ремонт, започваме да обмисляме какво покритие да изберем, за да създадем комфортна обстановка в дома си, също както и да си осигурим търсената топло и шумоизолация. 

Съвременните видове декоративни плочки за под за кухня и баня са едно практично решение, което се радва на голямо търсене сред потребителите. Този вид настилка не изисква особена поддръжка, а експлоатационните ѝ качества са категорични. В gaudi ds ще откриете доста добри предложения от този вид, които са налични и в най-различни шарки, имитации и цветове.

Какво покритие за под да изберем

Дизайнерското оформление на жилището стои в основата на всяко едно домашно преустройство. За да постигнем търсената атмосфера и организация на всеки един интериорен компонент, трябва да сме последователни в действията си, но и да открием правилните решения, които да ни устройват както по отношение на визията, така и в ценово отношение. 

Към днешна дата покритията за под са най-различни. Могат да се открият както имитации на дърво, така и гранитни покрития с геометрични шарки и флорални елементи. В онлайн магазин gaudi ds има голям асортимент от плочки от следния вид:

Гранитогрес;
Фаянс;
Теракот;
Покрития с мраморни елементи и др. 

Преди да изберете конкретен вид плочки, трябва да вземете предвид най-вече нейните експлоатационни качества. Това ще Ви помогне да определите нейното конкретно приложение, което при отделните помещения е различно. 

За къде са подходящи плочките

Гранитогресът и теракотът са двата вида подови покрития, които се купуват най-често за вътрешното оформление на жилището. Те са подходящи за всички видове помещения като кухня, хол, коридор, баня и др. Поради многообразието от успешни имитации на метал, дърво, теракот и паркет и двата варианта предвещават успех при облицоването на стаите. Клинкерът е също доста практично решение, което се отличава с високата си издръжливост, а това го прави подходящ и за екстериора. 

В какви разновидности се предлагат

В онлайн магазин gaudi ds могат да се открият всякакви видове плочки за под, които се отличават помежду си по произход, размери и дизайн. Испански лукс или българско качество – и в двата случая имате огромни шансове да обособите дома си по съвършен начин, плащайки и изгодни цени. Марки като Argenta, Keros, Oset, Ceranosa и Codicer ще Ви дадат основателна причина да се надявате на отлични интериорни резултати, каквито до този момент не сте виждали.