Коледен Маникюр 20 Вълшебни идеи

1
826
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

В навечерието на Нова година започваме да си спомняме детството, в което винаги е имало магия. Понякога жените искат имиджът им да бъде отражение на настроението и предстоящия празник. Ето защо много креативни дами избират оригинален маникюр с прекрасна новогодишна тема.

Основният герой на празника е Дядо Коледа и той перфектно ще допълни тържествения дизайн на всеки маникюр.

Ноктите могат да бъдат покрити с едноцветен лак от абсолютно всякакъв цвят. Начертайте добродушен Дядо Коледа на няколко пръста и поставете снежен човек и декорации за коледни елхи до него. Маникюрът, декориран под формата на истинска художествена рисунка, изглежда оригинален. Дядо Коледа или Дядо Коледа ще се впишат идеално в празничен маникюр.

Също така темата на Нова година включва снежнобeли и сладки снежни човеци, топли ръкавици без пръсти, коледни декорации,и  разбира се, снежинки.

Ако не искате да нарисувате самия герой, можете да добавите само основния атрибут на празничния герой – червена шапка. За да направите това, покрийте останалите нокти в същото цветно червено и украсете дизайна с бял модел.

Дядо Коледа ще украси и най-лаконичния и тъмен маникюр. Изисканите дами обичат, че маникюрът е напълно подходящ за вечерната рокля, затова често избират черния дизайн на ноктите си. Така че маникюрът да не е твърде мрачен, тогава го допълнете с тематична рисунка на главния герой на празника. Също така си струва да разнообразите дизайна с лъскави блясъци и снежинки.

Модерни Идеи за Маникюр Акварел

20 Варианта за Тюркоазен Маникюр ,които ще ви направят Кралица

Как  да лекуваме Махмурлук

Трябва да създадете новогодишното настроение сега. В представената селекция ще намерите най-оригиналните и стилни идеи за маникюр с Дядо Коледа. Характерът на главния и магически празник ще украси образа ви и ще обгърне атмосферата на чудеса и ще изпълни всичките ви мечти. Коя беше вашата любима идея за маникюр с Дядо Коледа? Уведомете ни в коментарите! Ако статията ви е харесала, запазете я за себе си и споделете с приятелите си!

Телешки Устни- Новият Моден Тренд

Защо все повече жени се отказват от грима

Френски Макарони без ядки

Вашият Перфектен Подарък според Зодията

Домашно Лечение на Хемороиди

Портрет по Снимка за Подарък