Места за поставяне на ключалки във вашия дом, за които може да не сте и помисляли

1
144
Добави коментар
bekyarov
bekyarov

Спалнята

Естествено, много хора се радват на поверителност. Често се поставя ключалка с дръжка на вратата на спалнята, за да не влизат съквартирантите или членовете на семейството. Но знаете ли, че вашата спалня може да действа и като безопасна стая в случай на взлом? Помислете за надграждане на ключалката на вратата на поне една спалня, за да създадете безопасна зона за преминаване, ако някой някога нахлуе, докато сте у дома.

Банята

Подобно на спалните, баните също могат да създадат ценно отстъпление в случай на домашно нашествие. Помислете дали да поставите здрава ключалка на поне една врата на банята. Въпреки че шансовете някой да нахлуе, докато сте у дома, са ниски, никога не пречи да подобрите вътрешната си сигурност.

Сейфове

Ако държите ценности в дома си, струва си да инвестирате в огнеупорен сейф. Вградените сейфове като подови сейфове са най-сигурните, въпреки че много тежкият свободно стоящ сейф ще възпира повечето домашни нашественици. Напълнете сейфа не само с бижута, огнестрелни оръжия и други ценни вещи, но и с документи като паспорти и удостоверения за раждане.

Бюра

Заключващото чекмедже на бюрото е полезно допълнение към заключващия се шкаф за документи. Твърдите дискове, палечните устройства и други подобни не се вписват добре в повечето шкафове, но са напълно подходящи за заключващо се чекмедже на бюрото. Това също е удобно място за съхранение на документи, които искате да имате под ръка, но не искате да рискувате да бъдат компрометирани.

Разбира се, това са само няколко от местата около дома ви, на които може да искате да поставите ключалки. Професионалната оценка на сигурността от доверен местен ключар е най-добрият начин да гарантирате, че вашият дом и съдържанието му са възможно най-добре защитени.