Дневен хороскоп за 27 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
123
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

14 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци днес ще активира Сатурн и Юпитер, така че можем да чуем важни новини, които касаят новите тенденции, които ще нахлуват в живота ни и ще прорастват през 2021г.

Информационният поток е много усилен, носи ни полезна информация. Изясняват се връзки, договори, намерения, можем да ги насочим в една по-позитивна посока, ако желаем и те са перспективни, имат бъдеще.

Водим разяснителни разговори, преговори, намираме кой да подкрепи идеите ни.

Като минимум- няма да ни е скучно, ще се разнообразяваме и разтоварваме в компания.

Денят е приятен, лек, динамичен, предпочитаме да сме навън, общуването ни носи ползи или удоволствие и колкото сме социално по-активни, толкова повече възможности се разкриват пред нас…

Дори и да има някакви предизвикателства, сега ще се преодоляват по лесно, намират се варианти чрез аналитична и бърза мисъл, съобразителност, гъвкавост и аналитичност…

Овен, Лъв, Стрелец– днес водите интересни, приятни разговори, няма да ви липсва внимание и компания. Денят е подходящ да споделяте идеи и да откривате подкрепа, одобрение със съответните позитиви. Можете да оздравите партньорските си отношения или важни за вас връзки. Наличието на евентуални проблеми ще е признак, че първопричините са много по-дълбоки и пак така ще трябва повече време, за да ги изчистите, ако не са преминати определени граници. Общуването ви носи възможности, част от тях ще възникват като предложения, други ще отключите чрез собствена инициативност.

Телец, Дева, Козирог– звездите ви дават шанс да спечелите нещо, чисто материално, но не само. Можете да направите важни стъпки в кариерното си развитие или денят поне е показателен за бъдещи перспективи на работното ви място. Чудесен признак е, ако днес получите предложение, което касае бъдещо израстване, то може да се окаже дългосрочно и перспективно. В друг случай- обсъждате чисто финансови въпроси и вземате важни решения, в повечето случаи те ще обогатяващи, целесъобразни. Някой от вас ще получат подарък-буквално и в по-широк смисъл. Денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен.

Водолей, Везни, Близнаци– днес всичко ви се получава с по-голяма лекота, вие насочвате тенденции, указвате значимо влияние на околните, често ще се оказвате в център от събития или внимание. Повечето от вас ще се чувстват в свои води, това ще действа позитивно на тонуса и настроението ви, инициативността ви ще расте и така е правилно, за да не пропуснете възможности, осъществите сърдечно желание, целите си и т.н. Дори и да има някакви предизвикателства, вие все ще намирате начин да ги преодолявате или ще ги възприемате по-леко.

Риби, Рак, Скорпион– денят ви показва по-далечни перспективи на развитие, които интуитивно разпознавате или според случващото се. Можете да се възползвате от тайна информация, да отключите алтернативи на развитие, особено, ако ги търсите, обсъждате ги с близките си. Хубав ден да оздравите или подобрите семейната обстановка или пак така- виждате по-далечни перспективи на развитие, но можете да им влияете чрез обсъждания, разяснителни разговори. Подходящо време да се справите с имуществени и битови казуси…Някой от вас ще предпочетат да прекарат деня в релакс, в усамотение, нетрадиционно или като допускат само избрани хора до себе си..