40 съвета за добро класиране в Google

1
225
Добави коментар
hlape
hlape

40 съвета за добро класиране в Google

SEO оптимизация

Author admin Reading 2 min Published by 29.12.2020

SEO съвети за по-добро класиране в Google
Препоръки за популяризиране на уебсайтове, насочени основно за търсачката Гугъл
Искате да получите трафик от търсачките, но не знаете как? Струва ли ви се невъзможно да имате голям поток от посетители на вашия сайт от Google? Смея да ви покажа, че това е възможно. На първо място, трябва да направите  оптимизация на вашия сайт .

Може да спорите, че нямате бюджет за SEO оптимизатора. Е, в тази статия съм дал повече от 50 съвета, с които можете самостоятелно да оптимизирате сайта. Естествено, това трябва да повлияе положително на популяризирането на вашия сайт в търсачките.

Съдържанието е кралят на SEO оптимизацията
Съдържанието е кралят в оптимизацията на уебсайтове. Съдържанието на вашия сайт трябва да бъде уникално, висококачествено и подходящо. Може да попитате: „Какво е качествено съдържание?“ Висококачественото съдържание е такова, което отговаря на нуждите на потребителя толкова много, че той не търси отговор в други сайтове. Търсачките разглеждат сайтовете като колекция от уеб страници. И всеки от тях трябва да бъде популяризиран по конкретна заявка от посетителите на сайта. По този начин всяка страница на вашия сайт ще генерира посещения.

Търсачките обичат уникално и висококачествено съдържание. Един вид, което помага на потребителите да решат проблемите си.

Постоянно добавяйте на прясно съдържание към вашия уебсайт / блог. Търсачките обичат сайтовете с постоянно актуализирано съдържание. Най-големият играч в света на Google търсене дори има съответен алгоритъм – Google Freshness. Той оценява свежестта и уместността на съдържанието. Този алгоритъм играе голяма роля при класирането на сайтове.

Въз основа на това се опитвайте по-често да опреснявате страниците на вашия сайт с интересни статии, рецензии и т.н. Това е важно и за вашите абонати.

Останалите 38 съвета можете да прочете от тук