Празнично новогодишно меню

1
196
Добави коментар
Mandja.com
Mandja.com

В това меню не смятаме, да ви описваме рецепти от всички категории. Ще насочим вниманието ви в две посоки – „Време за Парти“ и „Тежки софри“. В първия случай ще изброим разнообразни ястия подходящи за студен или топъл бюфет, които вашите гости ще могат да подахпат с пръсти и без да се притесняват от етикета. Във втория случай ще ви дадем много вкусни рецепти за месни ястия, с които да блеснете пред всички поканени. Не се плашете всички те се приготвят, ако не съвсем, то сравнително лесно. Салатите и гарнитурите ще оставим на вашето въображение и избор – най-различни предложения за тях, както знаете, може да намерите в секцията Рецепти.

Време за парти

Новогодишни сарми-хапки Шункови рулца Рулца от раци в беконРулца от патладжан с козе сирене Паниран карфиол в бирено тесто Пикантни пилешки крилца Парти гъбки Хапки от моцарела с домати Рулца от фурми в бекон Солени „бонбони“ Парти кюфтенца Яйчени топчета Пълнени гъби със спанак Кашкавалено руло Коктейл по датски Краставички, пълнени с извара Гъбен пастет с ТофуМлечен пастет със сирене и сметана Пълнени круши Пълнени яйца

Тежки софри

Новогодишен специалитетПечено прасенце Руладините на Алберто Свинско печено Свинско печено с обвивка от подправки Свински джулан ал`италия Свински котлети ала Тоскана Препечено свинско филе Печена гъска Филе „Уелингтън“ Портокалова пуйка Печен заек Пълнени пилешки пържолки Мозък по шопски

Това е само една малка част от ястията, които може да приготвите за новогодишния си празник. Още много и най-различни новогодишни рецепти може да намерите в секцията ни Рецепти. Ако пък искате да споделите вашия новогодишен шедьовър с нас, не се колебайте и Добавете Рецептата си веднага.

Независимо, какво, кога и как ще празнувате, ние ви пожелаваме една по-весела и щастлива нова година, която да е наситена с повече положителни емоции.