Дневен хороскоп за 04 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
141
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21 лунен ден, Луна в Дева

Луната в Дева днес ще ни бъде много полезна и в първия работен ден за мнозина, така че да се организираме и да се справим с рутинни дела, които са повече по задължение, но са полезни за професионалната ни реализация и не само… Въпреки всичко, старанието ни да наредим приоритетите си така, че да сме максимално ефективни и успешни, все пак могат да възникват допълнителни или непланирани ангажименти, които да объркват предварителните ни намерения, така че е хубаво да си оставим известен буфер от време, за да можем да реагираме на всички задачи адекватно.

Не е изключено да се нуждаем от повече почивка по различни поводи,  вид адаптивност и т.н.

Ако всичко е наред с вашето здраве, значи денят ще премине сравнително спокойно, организирано и конструктивно.

Ако имунитетът ви е снежен, тогава днес ще се почувствате по-изморени, тонусът може да не е твърде висок, в такъв случай трябва да сте по-внимателни към здравето си, да вземете превантивни мерки, да не се претоварвате, а може би и да се откажете от вредни навици, ако желаете.

Припомням, че при Луна в Дева най-удачно се чистим от токсини, всякакви негативни влияния, подходящо е да направим уборка в живота си на различни нива, това ще ни подейства оздравително- буквално и в преносен смисъл.

Практичните настроения ни помагат да сме „здраво стъпили на земята“, съответно да реагираме целесъобразно на евентуални предизвикателства.

Имаме уникален шанс да надникнем отвъд видимото, да узнаем тайни, да се разделим с илюзии там, където ги има, това понякога не е приятно, но пък винаги е полезно…

Овен, Лъв, Стрелец– днес се налага да се справяте с рутинни дела, не е изключено да възникнат допълнителни, които да ви отклонят от предварителните ви намерения или пък сте по-разсеяни, в някой случаи- изморени или имате нужда от повече почивка. Каквото и да е, денят е подходящ да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-успешни на работното си място, да спечелите нещо, да защитите авторитета си, също- да подействате позитивно на здравето си…тези теми ще са актуални по различни поводи и най-много ще можете да въздействате.

Телец, Дева, Козирог– ще действате конструктивно, ще се оказвате в център от внимание и ще указвате подчертано влияние на околните. Вашата критичност ще е повод да изкажете думи, които могат да наранят или да разбият илюзии, там, където ги има, ако не се преминават определени граници, всичко ще е наред. В повечето случаи ще сте верен коректив за околните и може да сте търсена ,предпочитана компания, думите ви да имат чуваемост над обичайното, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей, Близнаци, Везни– денят изисква повишена адаптивност, защото имате нужда от почивка, понеже трябва да делегирате времето си между лични и служебни приоритети…Вие продължавате да сте на прага на своеобразен житейски кръстопът, но все повече се очертават варианти, критичните анализи днес ще са ви много полезни да изберете вярната посока, набелязвате възможности, но и онова, което ви пречи, трябва да се освободите от него… Днес в значима степен ще получите подсказки за бъдещи тенденции. Пазете се от повишени или необмислени разходи, не поемайте прекалени рискове в тази посока.

Риби, Рак, Скорпион– водите разяснителни разговори, които в оптимален вариант ще укрепят важни за вас връзки, партньорски отношения. Ако има някакви слаби звена, недоразумения, нереалистични представи или дори илюзии в контактите ви, то днес ще можете да ги идентифицирате. Все пак хора от близкото ви обкръжение често ще се оказват верен коректив, ще ви показват една друга и полезна гледна точка, която ще и помага самите вие да материализирате по-лесно желанията си или поне да се разделите с нереалистични очаквания. Някой от вас ще проведат преговори и ще привлекат на своя страна влиятелна опека, но може да има и такива, които ще прекратят контакти, които ще идентифицират като безперспективни.