Как да имаме повече последователи в Instagram?

1
178
Добави коментар
instaevil
instaevil

През последните няколко години, Instagram се превърна в изключително мощен инструмент за бизнеса в България и по света. Освен за качване на селфита и споделяне на снимки от преживявания, компаниите започнаха да използват Instagram и с цел да увеличат своите продажби.

Без значение дали използваш Instagram за лични цели или пък имаш бизнес, който промотираш в социалната мрежа – ти се нуждаеш от колкото се може повече последователи. Нали така?

Ние от InstaEvil ще ти издадем някои от най-популярните начини, за това как да имаш повече Instagram последователи. Не забравяй, че когато последователите ти нарастват – нарастват и харесванията, които получаваш на своите публикации, посещенията на профила ти и гледанията на сторито ти! Всичко това прави твоят профил в Instagram по-известен и разпознаваем за останалите потребители в социалната мрежа. А ти искаш да бъдеш забелязан, нали?

1. Публичност

Като за начало, твоят Instagram профил трябва да бъде публичен. Премахни опцията Прайвът профил, в случай, че тя е активирана! Ако Instagram профилът ти е заключен – ти няма да може да привличаш нови потребители към него. Всичко ще се върти около сегашните ти последователи, което означава, че да очакваш прогрес би било безнадеждно.

Твоето стори също трябва да бъде публично. Направи така, че всеки да може да ти гледа сторито, без значение дали ти го следваш или той теб те следва! Това значително ще увеличи броя на потребителите, които достигат до твоят Instagram профил.

Много е важно снимките, които качваш, да бъдат с достатъчно добро качество. Ако имаш приятел, който се занимава с фотография, без значение дали това е на професионално или любителско ниво – помоли го да те заснеме няколко пъти. След това, качи снимките, като резделиш отделните кадри на отделни публикации.

2. Качеството на твоите публикации

Публикациите трябва да бъдат качени с добро описание. Може да включиш любим цитат или фраза за целта. Добра идея е, да избереш и местоположението, на което са правени снимките. Това допълнително ще увеличи обсега. Освен това, публикациите трябва да притежават между 5 и 10 хаштагове, като всеки хаштаг е нужно да бъде внимателно подбран от теб и да отговаря на съдържанието на снимката. Препоръчително е хаштаговете да бъдат на английски език, тъй като техния обсег ще бъде още по-голям.

Примерни хаштове са:

#love
#nature
#boy
#girl
#beautiful

3. Качеството на твоето стори

Снимките и видео клиповете, които слагаш на сторито си, са също важна част в това твоят профил да набира повече последователи и да става все по-популярен и разпознаваем в Instagram.

Започни, че е важно не количеството, а качеството! Не прекалявай с нещата, които качваш на своето стори! Препоръчваме ти да не слагаш повече от 3-4 неща на ден, като се старай те да бъдат максимално заинтригуващи!

В сторито си, също може да използваш инструментите за местоположение и добавяне на хаштагове. Направи го задължително!

4. Допълнителни инструменти

Трите начини, които ти изброихме по-горе, са само малка част от цялата философия. Ние от InstaEvil сме екип от отлични професионалист в областта на Instagram методиката. Това, което правим ние – е да развиваме успешно Instagram профили, като крайния резултат от това е:

Увеличение на броя на твоите последователите.
Увеличение на харесванията и коментарите под публикациите ти.
Увеличение на гледанията на сторито, което качваш.
Увеличение на броя на потребителите, които са посетили и разгледали твоят профил.

Ние предлагаме напълно реални Instagram последователи от България за твоят профил, като дори имаш възможност да ги таргетираш по пол, местоположение, възрастова група и интереси. Какво чакаш още?

Закупи си последователи от нас и стани известен в Instagram!
Лични пакети