3000 нови последователи в Instagram само за 1 месец!

1
150
Добави коментар
instaevil
instaevil

Instagram е може би най-модерната социална мрежа в днешно време. Използва се както от обикновени хора, които желаят да споделят преживяното с приятели, така и от известни личности, които използват Instagram за да комуникират по един или друг начин със своите фенове и почитатели.

Общото между тях е, че всеки един потребител в Instagram, се бори да постигне колкото се може повече последователи на своя профил. За някои това е изключително трудна и сложна задача, а за други – изглежда по-скоро като предизвикателство.

Ние от InstaEvil сме екип от специалисти в областта на Instagram маркетинга. Това, което правим ние от толкова много време, е да развиваме успешно Instagram профили на редици известни, но и не толкова известни личности в България.

В тази статия ще се опитаме да ти помогнем. Знаем, че набирането на нови последователи в Instagram е твоята основна цел в социалната мрежа. Знаем, и че съветите и триковете, които прочетеш, ще ти бъдат от изключителна помощ. Затова… нека започваме!

1. Профил настройки

Настройките на твоят Instagram профил са определящи за неговото бъдещо развитие. Някои потребители не обръщат внимание на това, но истината е, че това е първото нещо, за което трябва да помислиш, когато решиш да ставаш Instagram звезда.

Да започнем с опцията за публичност или съответно поверителност на профила. Ти искаш да станеш популярен в Instagram, нали така? Тогава профилът ти трябва да бъде публичен и достъпен за абсолютно всеки. В никакъв случай, не активирай опцията Прайвът профил, тъй като тя напълно ще стопира мечтата ти!

След като профилът ти е публичен, следователно е задължително и сторито ти да бъде такова. Влез в настройките за стори и направи така, че всеки да може да ти гледа сторито, без значение дали те е последвал, дали ти си го последвал и т. н.

Ето и останалите неща, които трябва да предприемеш за да постигнеш максимална общественост в Instagram:

Направи така, че всеки да може да ти отговаря на сторито.
Направи така, че всеки да може да ти изпраща сторито на лично съобщение до някого другиго.
Направи така, че всеки да може да ти коментира публикациите в профила.
Направи така, че всеки да може да следи кога си онлайн и кога не.

Увери се, че си изпълнил всичките шест съвети за публичност, които описахме по-долу! Ако си сигурен – премини към следващата стъпка в статията ни.

2. Профил полета

Първото – може би най-важното, е твоето потребителско име в Instagram. Благодарение на него ти се идентифицираш като потребител в социалната мрежа. Нашият горещ съвет е да се стремиш да постегнеш двата ни съвета:

Постарай се то да е максимално кратко, да звучи добре и да е запомнящо се.
Опитай се да не включваш точки, тирета, долни черти или пък цифри в него.

Следва твоето име, което се показва в профила ти. Може би вече си разбрал, че потребителското име и името ти в Instagram, са две отделни полета, в страницата за редактиране на профил.

Нашият съвет е то да съдържа името и фамилията ти, като за целта ги изпишеш на английски език. Добре е да включиш и емоджита в него, за да стане то по-забелязващо се от страна на окото на потребителя.

Третото и последно нещо – е уеб сайтът, който може да включиш в профила си. Тук изборът е изцяло твой!

3. Тип на профила

След като изпълниш стъпка 1. и стъпка 2. успешно – е време да преминеш от личен към бизнес профил, ако все още не си направил това.

Може да направиш Instagram профила си бизнес, като за целта влезеш в настройките. Това ще ти даде достъп до редица анализи и статистики, благодарение на които, ще успееш да постигнеш целта си по-лесно.

4. Качествено съдържание

Съдържанието в Instagram са публикациите, които качваш, под формата на снимки и/или видео клипове, както и твоето стори. Ще ти дадем няколко съвети, за това как да подобриш качеството на съдържането в твоят Instagram профил. Следвай следните трикове:

Качвай по-рядко нови публикации или ново стори, но се старай, когато го правиш, то да е интригуващо и интересно за аудиторията ти. Прекаленото качване на сторита, може да доведе до намаляване на броя на последователите ти. Знаеш това, нали? Последователите ти искат да виждат готини неща, а не как си снимаш краката, докато вървиш… или пък как си направил поредното селфи, което с нищо не се различава от предишните ти.
Включвай хаштагове и местоположение за всяка една публикация или всяко едно стори, което качваш. За публикациите, ти препоръчваме да включваш между 5 и 10 хаштагове, като всеки един от тях е внимателно подбран от теб.
Постарай се всичко, което качваш, да бъде заснето с добра камера. Размазаните снимчици и клипчета са за Snapchat, но не и за Instagram.

Запомни следното:

„Твоят Instagram профил е огледалото на твоята идентичност и същност.“
5. Довери се на експертите

Ние от InstaEvil сме наясно, че всичко това, което прочете по-горе няма да ти е достатъчно. Целият процес по набирането на нови последователи в Instagram е изключително сложен и продължителен. Само най-наивните си представят, че има фуния, която може някой да им сложи в профила, и да им налее последователи бързо, лесно и безплатно.

Това, което ти предлагаме ние, е да си закупиш Instagram последователи от нас. Това са напълно реални Instagram потребители от България, като дори имаш възможност да ги таргетираш по пол, местоположение, възрастова група и интереси.

Разбира се, няма да ги получиш за няколко минути, тъй като това не са фалшиви последователи, които да ти сипем с фуния. Можем да развием твоят Instagram профил пълноценно, като най-оптимистичния резултат, е да получиш 3000 нови последователи за един месец.

Ако имаш желание да се възползваш от нашите услуги – просто разгледай пакетите ни и поръчай! Обещаваме ти, че ще останеш доволен и няма да съжаляваш, че си избрал InstaEvil за свой партньор в пътя ти към успеха!

Закупи си истински Instagram последователи от нас!
Лични пакети