5 фон дьо тена за суха кожа

1
171
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички знаем, че неподходящия фон дьо тен може да бъде най-големия ни враг, особено, ако имаме суха кожа. Той е също толкова важен, колкото и дневния крем, който ползвате. Поради увеличаването на чувствителността на кожата през зимните месеци, тя е склонна да се лющи и сърби. За това да открием най-добрия фон дьо тен се превъща в наш приоритет. На пазара има изобилие от продукти за суха кожа и вероятно е трудно да изберете най-подходящия за вас.

Днес ще ви представим 5 от най-добрите изпитани хидратиращи фон дьо тена в Notino.bg. След тях кожата ви ще се чувства сияйна и еластична, сякаш тъкмо сте нанесли любимия си хидратиращ крем. 

Revolution Pro CC Perfecting 

Фон дьо тенът Revolution PRO CC Perfecting уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства. С витамин Е в състава си той се грижи за кожата ви като хидратира, а SPF 30 предпазва от слънчевите лъчи.

 

Купи Revolution PRO CC Perfecting 

Lancome Skin Feels Good 

За естествения външен вид и за още много други преимущества за кожата на лицето ви ще се погрижи фон дьо тенът с хидратиращ ефект Lancôme Skin Feels Good. Фон дьо тенът не натоварва кожата ви и е подходящ за хора със суха кожа. Освен това през цялото време слънцезащитният фактор SPF 23 ще предпазва лицето ви от слънчевите лъчи.

Купи Lancome Skin Feels Good 

Clarins Skin Illusion

Този дълготраен фон дьо тен се усеща сякаш не носите нищо на лицето си. С SPF 30 и антиоксиданти, той е невидима защита срещу вредите на околната среда – UV лъчи и замърсяване. Моментално и продължително хидратира с комплекс от екстракти на червени плодове, включително диня, личи и ябълка.

Купи Clarins Skin Illusion Natural Hydrating Foundation

Clinique Even Better Glow

Фон дьо тенът за озаряване на кожата с SPF 15 Clinique Even Better Glow има ултра лека текстура и озаряващ състав. Той хидратира кожата и ѝ придава абсолютно естествено сияние и свеж вид. Защитният фактор SPF 15 от своя страна предпазва лицето от слънчевите лъчи и външните влияния.

Купи Clinique Even Better Glow

La Roche-Posay Toleriane Foundation

Хидратиращият фон дьо тен крем e предназначен както за нормална, така и за суха кожа. Той изравнява тена и овлажнява кожата в дълбочина. С новата си ултрапластична текстура и високо съдържание на вода, в комбинация с хиалуронова киселина, продуктът ефективно контролира състоянието и издържливостта на грима през целия ден.

Купи La Roche-Posay Toleraine Teint