Ремонт на покриви и изграждане на покриви в София и страната

1
161
Добави коментар
krachunski
krachunski

тел. 0893 702 927;  0897 979 032
e-mail:  [email protected]
Строителна фирма „Коректстрой 93″ ЕООД е член на Камарата на строителите в България и извършва

ЗА НАС

Строителна фирма „Коректстрой 93″ЕООД е член на Камарата на строителите в България.

1. ЕКИПЪТ ни е специализиран и с дългогодишен опит в сферата на покривните системи и хидроизолациите.

2. ИМАМЕ реализирани обекти в цялата страна. Във всичките си дейности екипът ни се стреми към постигане на-най високи стандарти.

3. ПРЕДЛАГАМЕ високо качество на изпълнение, достъпни цени, дългогодишна гаранция, разсрочено плащане.

4. СТАРАЕМ СЕ да задоволим вашите потребителски изисквания и нужди както и да изградим взаимоотношения на доверие и лоялност с нашите клиенти и партньори.

5. ДЪРЖИМ НА ДОБРОТО СИ ИМЕ и не забравяме,че за реномето ни е важен отзива от всеки клиент, качеството на работа на всеки обект, дори коректността при всеки предварителен оглед.

Основни стъпки при ремонтиране на покрив

Първата стъпка е разпокриване на покрива Втора стъпка е почистване на натрупаната през годините мръсотия, която може да бъде от ронещи се керемиди, циментови замазки или парчета от изолацията. Тази стъпка е нужна, за да се освободи пространство за работа. Трета стъпка е подмяната на изгнилите части от носещата конструкция или изграждане на нова. Четвърта стъпка е полагане на хидроизолацията. Пета стъпка полагане и наковаване на вертикални и хоризонтални летви. Нареждане на новите керемиди. Подмазване на капаците на билата с варо-циментов разтвор. Почистване на строителния отпадък.

ИЗВЪРШВАМЕ УСЛУГИ В ЦЯЛАТА СТРАНА