Има ли стандартни реклами и размери при брандирането?

1
134
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Често се случва клиенти да ни питат за цена на стандартни реклами по размер. Тогава възникват редица въпроси, на които ще обърнем внимание в тази статия за да разбулим донякъде мистерията около понятието стандартна реклама. Първото, с което ще започнем е да направим уточнението, че 90% от рекламите се правят по поръчка и размерите им са строго специфични и неповторими. Индивидуалността на проекта подсказва, че едно нещо от друга реклама може да го има, друго да го няма и трето да е добавено. Всяка реклама е състав от сглобяване на компоненти за постигането на завършен вид.

Втората тема на която ще се спрем е въпроса – „Какво разбирате под стандартна реклама?“. Това може да бъде примерно рекламиране с фолиа, защото залепяне на фолио е една от най-поръчваните рекламни услуги, които извършваме за наши клиенти. Стандартни са също винилите – платна от винилче с печат, капси и се обтягат по рамка с миши опашка (разбира се това са ПВЦ крепежи). Като стандартна реклама може да се разглежда всяка реклама или всяко средство за рекламиране, което е добре познато на обществеността, на кое точно става въпрос в дебатирания случай на поръчка – това е добре да се уточни, защото представите за стандартни реклами са различни.

Друго нещо, което ни питат нашите клиенти при разговор по телефона, за стандарта при рекламите, е колко е цената на квадрат на фолио или винил, или нещо друго. Ето и отговора веднага – цената зависи от квадратурата. Колкото повече е количеството – толкова по евтино става. И обратното – за една бройка винаги е по-скъпо от колкото за 100. Разбира се ние можем да ви кажем колко е цената само на материал, но като рекламна агенция с голям опит в брандирането ние можем да ви съдействаме професионално с монтаж на реклами, монтаж на реклами и разбира се, но не на последно място – дизайн на рекламите.

За какво ви е рекламна агенция ако няма стандартни реклами?

Точно защото няма стандартни реклами ви трябва рекламна фирма, която да ви посъветва какво да си сложите и какво се възприема добре от хората. Много важна е и цената на рекламите, защото в много случаи това определя и вида на поръчания продукт. Казваме „продукт“, защото така е възприето като определение, но всъщност рекламните изделия са на практика произведения на изкуството – изобразителното в частност, съчетано с инженерни решения за здравина и устойчивост на външни неблагоприятни метеорологични условия. Ако например се интересувате от правен съвет ще се обърнете към адвокат. Така е и при слагането на реклами.

Като фирма за реклами в София ние предлагаме на нашите клиенти консултации кой продукт какви качества има, защото е добре да се спрете на него, какви са условията за поръчка и редица други полезни съвети. Примерно искате да облепите офиса си, конструиран със стъклени паравани, с матово пясъкоструйно фолио. Ок. Това е чудесно, а за да ви сметнем цена за фолио какви са размерите на параваните и площта за брандиране. Ако се брандира цялостно – изцяло отгоре до долу, тогава използваната ролка фолио ще бъде съобразена с ширината на стъклената стена. Има ролки по 72 см, 122 см, 150 см. и това дефинира количеството фира което ще се получи – може да е малко може и да е доста. Ако например ширината на стъклото е 80 – тогава трябва да се използва ролка от 122 см. и това прави 42 см. фира широко и височина според стъкления параван. Тук сами виждате, че под стандартни реклами могат да се възприемат различните ширини ролки фолио, а всичко останало е специфично и индивидуално.

Добре е да се обърнете към рекламна агенция за реклами, защото както подсказва името, фирмата прави точно това и можете да разчитате на професионални съвети, Така ще се възползвате от опита на рекламната фирма и няма да е нужно да откривате нови хоризонти. Разбира се това е възможно ако ни се доверите. Във всички други случаи ние ще се ръководим по вас при реализирането на вашата нова реклама – стандартни реклами или нещо по засукано, абстрактно и може би на пръв поглед неразбираемо, но не и незабележимо.

Стандартните реклами ли да изберете или авангарден стил?

Както вече споменахме под стандартни реклами могат да бъдат класифицирани рекламите с фолио, винилите, табелите и прочие – до колкото материала ги определя, но не и по размер, форма, цвят и разбира се приложение, до което се стига след монтажни дейности. Масово хората харесват познатите неща когато пазаруват, доверяват се на познати опорни точки като например някоя филмова звезда да рекламира даден продукт – и това се възприема като гаранция, че даденото нещо си заслужава, избират марка с която са свикнали и прочие. Затова е добре и в дизайна да изберете нещо стандартно понякога. Разбира се това не е златен модел за подражание защото иновациите и пробивите чрез тях нямаше да съществуват. Възходът на човечеството и бизнеса се градят на нововъведения и отклонения от правия път иначе още щеше да се възприема, че земята е плоска. Ние можем да ви посъветваме какво да направите, да изберете стандартни реклами като вид или пък нещо по така непознато, но вие сами трябва да прецените какво е добре за вашия бизнес и как ще ви е по добре.

За повече информация и въпроси за стандартни реклами и новаторски проекти се обадете по телефона или изпратете запитване. Поръчайте от водещата рекламна агенция в София за външна реклама Премиум. Поръчайте нова реклама, отлепяне на фолио или други рекламни продукти, сега.