Видеонаблюдение за Учебни заведения

1
207
Добави коментар
DanielYordanov95
DanielYordanov95

Образователните институции предоставят на младите хора инструментите за процъфтяване в днешния свят. А поддържането на безопасността на учениците и персонала в образователна среда става все по-важно. Въпреки това инсталациите за сигурност в кампуса все още са изправени пред много предизвикателства. Системните интегратори имат огромна задача при внедряването на нова система – жонглиране на различни предизвикателства на сайта, интегриране на нови и съществуващи видеонаблюдение за учебни заведения, нужди на студенти и персонал и разбира се, бюджет.

И тук се появява Hik. Hik предлага пълна гама от избрани функции, които отговарят на множество нужди – за детски градини, за начални училища, за университети. Имаме всичко.

Предимства на Видеонаблюдение за Учебни заведения Цялостна защита Осигурява безопасност в кампуса с три слоя защита, покриващи училищните врати, пътищата на кампуса и входовете на сградите;Гарантира безопасността на учениците до и от училище с нашето решение за безопасен автобус. Централизирано управление Една система за всички сценарии, улесняваща управлението;Решение на едно гише, включващо модули за аларма, търсене, позициониране и анализ. Лесна интеграция Лесно се интегрира с външна информационна система или други системи на трети страни;Допринася за по-единна образователна екосистема.

За да прочетете още интересни статии за Видеонаблюдение, можете да посетите нашата Блог страница. За отзиви от наши клиенти, можете да разгледате Facebook страницата на HIK.