Алуминиеви плоскости за фасадни облицовки и техните предимства

5
147
Добави коментар
kracimira
kracimira

1. Алуминиеви панели и техните предимства – АSB

Новите и модерни материали за фасади отдавна вече и у нас са заместили обемните и тежки облицовки, които имат повечето от по-луксозните стари сгради. Тук ще разберете повече за тези нови фасадни панели и техните предимства със строителна фирма МД-90 за Вас – http://www.md90.biz/za-nas/

Един от най-големите производители на алуминиеви фасадни панели са с името Еталбонд, които успешно са се наложили на пазара и тяхното име е символ на тези облицовки. Все пак трябва да се отбележи, че има и много други производители, които също притежават необходимите качества. Всичко е въпрос на избор и възможности.

2. Какво точно представляват алуминиевите фасадни панели като плоскост?

Това са алуминиеви плоскости с няколко слоя, като всеки един от тях има определено предназначение за изолация като основния слой е алуминиев, като има допълнителни слоеве от смоли и бои, слой полиетилен, което комбинирано създава перфектна защита от атмосферните влияния.

3. Предимства на алуминиевите фасади

– олекотени са и позволяват бърз и лесен монтаж– има голям избор от цветове и дизайнерски решения– дългосрочна гаранция на експлоатация– лесна поддръжка– добри изолациионни характеристики

Повече за фасадни алуминиеви панели и монтаж – http://www.md90.biz/stroitelstvo/monolitno-stroitelstvo/ или на тел. за контакт с нейните представители от МД-90 за Варна и област.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…