Лесни начини да освежите спалнята

1
129
Добави коментар
svetla58
svetla58

От месеци сме затворени по домовете си и е съвсем нормално да ви омръзва да гледате един и същ интериор. Ако ви се иска да поосвежите дома си, но не знаете от къде да започнете, ние ще ви помогнем.  Всъщност, истината е, че не е нужно да правите драстичен ремонт за да промените интериора на вашата спалния, нито да харчите много пари. Добавяйки картина, красиво растение или нова нощна лампа, би свършило същата работа.

Изкуство по стените

Минималистите намират за успокояващи голите стени, но останалата част от хората изпадат в депресия когато видят гола стена и полу-празна стая. Ако вие сте от втория тип, съветът ни е да намерите художник, който ви допада и да инвестирате в изкуство, което да окачите по стените на спалнята си. А ако ви се иска по-бюджетен вариант във vivre.bg има страхотни находки!

Купи комплект три картини

Купи картина 

Купи комплект от три картини

Ново спално бельо

Може да звучи глупаво, но след като смените спалното си бельо ще видите колко голяма разлика има. Моментално ще ви се прииска да прекарвате много повече време в спалнята ви.

Купи спално бельо King Satin Supreme Angelica 

Купи спално бельо King Satin Ottoman Powder 

Нека бъде светлина!

Допълнителна светлина в иначе тъмната ви спалня никога няма да навреди. Дизайнерска нощна лампа или красив свещник са чудесни варианти за спалнята, те придават романтично осветление, а и светлината от тях не е твърде дразнеща.

Купи поставка за свещ

Купи нощна лампа 

Добавете огледало

Огледалото не само ще накара вашата спалня да изглежда по-голяма, но също така ще може да се любувате на красотата си по-често докато сменяте безброй аутфити пред него.

Купи сребристо огледало

Купи златисто огледало

Разстения

Дори и малко зеленина във вашата спалния ще съживи атмосферата. Отбийте се в кварталния цветарски магазин и изберете свежи цветя, които най-много ви допадат.

Купи ваза