Зимна почивка в Царска баня – Хотел Царска баня

1
131
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел Царска баня (Royal Bath), гр. Баня, община Карлово, е целогодишен хотелски комплекс , който се намира в прегръдката на Средна гора и Стара планина, на 170 км от гр. София и на 49 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните паркове и минерални извори и местната лековита торфена кал превръщат селището в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
Царска баня (Royal Bath) Ви предлага бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен и непретенциозен дизайн, вежливо обслужване и отлична кухня, рехабилитационен център с богато разнообразие от процедури, оборудван с иновативна апаратура, въздействаща моментално на болката, разнообразни релаксиращи и лечебни терапии.сетите природата и да поглезите сетивата си.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 65 лв. 
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двама настанени и включва:

Една нощувка в двойна стая
Една закуска
Един обяд
Една вечеря
Две възстановителни процедури по избор
Външен басейн с лечебна топла минерална вода (30-33 градуса) – частично покрит
Безплатно ползване на автентична Руска баня
Джакузи
Паркинг
Интернет

*Късно освобождаване – до 17:00 ч. или ранно настаняване – безплатно, при възможност и с изричното позволение от Рецепция.

Богат избор от Възстановителни процедури, включени в пакета, след разговор с физиотерапевта, на място в хотела:
Физиотерапия и ЛФК

Магнитотерапия 10 мин

Интерферентен ток 10 мин

Вакуум масаж 10 мин

Галваничен ток 10 мин

Лечение с диадинамични токове 10 мин

Йонофореза 10 мин
Електростимулация 10 мин

Ултразвукова терапия / на поле
Високоинтензивен магнит

Ударно-вълнова /shockwave/ терапия

Антицелулитна /x-wave/ терапия

Лимфодренаж 20 мин

Апаратна яка 10 мин

Апаратен Масаж ходила 10 мин
Топлолечение
Кал апликация /на поле/
Кал апликация /цяло тяло/
Луга /поморийска/

Водолечение

Вана Афродита

/с ароматни соли/ 30 мин

Лечебна вана 30 мин
Перлена вана 15 мин

Записване на часовете за процедури се извършва на място, след настаняване в хотела, според възможностите на Рехабилитационния център. Гостите могат да ползват само определените в пакета брой и видове процедури, без да ги заменят с други. Всички допълнително заявени процедури се заплащат на място, по действащите цени.

  Разположение: Хотелският комплекс е разположен в непосредствена близост до градския парк, мястото предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за едно „здравословно прераждане“.
Царска баня (Royal Bath) разполага с 27 просторни стаи с тераси и 3 апартамента, обзаведени стилно, комфортно и практично.
Комплексът предоставя всички необходими удобства както за релакс, така и за организиране на различни по вид мероприятия. Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени обучения и семинари в Модерната конферентна зала оборудвана с необходимия клас техника. Капацитетът на залата е 80 места.
Очакваме ви!