Логистика и превоз на товари – phoenixtransbg.com изграждане на сайт – WordPress

1
167
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Phoenix Trans уебсайта презентира услуги в областта на логистиката и превоз на товари на фирма Феникс Транс Енд Спед ЕООД, специализирана в международната логистика и превоз на товари.

Логистика и превоз на товари – phoenixtransbg.com изграждане на сайт

Повече информация за сайта:

Уебсайта е всъщност поръчка от dotcom – фирма на колеги, занимаващи се с изработка на сайтове, като не можеха да смогнат с работа и отклониха няколко клиента към мен. Изграден е върху WordPress със готова тема. Някои от графиките са изработени от мен ( логото определено не е мое дело ). Текущото меню не е правено от мен, моето се побираше в един ред. Уебсайта не е оптимизиран за скорост, използва оригиналните си опции, инсталирани са базови плъгини за да работи. Има плъгин за кеширане Hummingbird инсталиран и плъгин за автоматизиране на он пейдж СЕО-то със базови настройки. Поръчката беше бърза и частична, друго след мен, до колкото гледам не е и правено.

Старт на проекта: януари 2019-та година. Времетраене: 3 дни

скрийншот от уебсайта

SEO, маркетинг, реклама, уеб дизайн, уеб разработка, онлайн магазини, e-commerce, изграждане на уеб сайтове, софия, пловдив, варна, бургас, сео оптимизация, онлайн маркетинг, уеб сайт