Free-markt.de – безплатни обяви Германия – изграждане на сайт за обяви

1
322
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Free-markt.de е уебсайт за безплатни обяви за Германия. Уебсайта е много лесен за употреба и бих казал че предлага функции повече от станчартните немски сайтове за обяви, по-красив и по-лек. Публикуването на обяви е лесно и бързо, ниски цени за ВИП обяви и бързо се развива, тъй като в Германия има дефицит на сайтове за обяви.

Free-markt.de – безплатни обяви Германия – изграждане на сайт за обяви

Повече информация за сайта:

Това е един интересен проект, като със клиента се запознахме в един форум за предприемачи. И така… Уебсайта е изграден върху OSclass платформа за обяви, със премиум тема, която е малко модифицирана от мен. Инсталация и конфигурация, СЕО плъгин за он пейдж и настройка. Оптимизиран за скорост и насочен през Cloudflare. Има възможности за различни видове премиум обяви, може клиента да заплаща за категория, категории, обява, брой обяви, за обява или да се конфигурират различни пакети. Има някои неща, които са добавени от собственика на сайта след мен.

Клиента не пожела да му правя СЕО, имаше желание да го обуча, така в момента неговия уебсайт е сред топ немските уебсайтове за обяви в Германия.

Старт на проекта: февруари 2020-та година. Времетраене: 1 седмица

SEO, маркетинг, реклама, уеб дизайн, уеб разработка, онлайн магазини, e-commerce, изграждане на уеб сайтове, софия, пловдив, варна, бургас, сео оптимизация, онлайн маркетинг, уеб сайт