Shotcut видео редактор, конвертор

1
131
Добави коментар

Shotcut е мощен кросплатформен видео редактор, който може да редактира и конвертира видеофайлове с най-различни формати.

Една от основните особености на Shotcut е смесването на видеа с различна резолюция и различна честота на кадрите.

Видеоклиповете могат да бъдат поставени на обща времева скала чрез обикновено издърпване и пускане, а след това да се внасят всякакви промени – да се настройва аудиото, да се коригират цветовете и баланса на бялото, да се използват филтри за наситеността на цветовете или за детайлността на видеото.

Всички промени могат да бъдат отменяни и повтаряни многократно. Интерфейсът на Shotcut е много удобен и е подходящ както за начинаещи, така и за опитни потребители.  Лиценз: Безплатен (Open Source) Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Linux, MacOS

Източник: www.kaldata.com

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.