AIMP download – аудио плейър

1
175
Добави коментар

AIMP е музикален плейър за Windows, който идва с добър външен вид и удобни функции, които могат да ви накарат да го използвате. Предлага и конвертиране на аудио файлове.

Ако сте използвали и досега компютъра си за мултимедия, не би трябвало да имате проблеми с интерфейса на AIMP, който е удобен и изключително добре направен. Допълнително той може да бъде променян чрез скинове, които можете да свалите от интернет.

След първата инсталация програмата ще ви попита с кои файлови формати да се асоциира и да ги възпроизвежда по подразбиране. Списъкът с тези формати впечатлява – MP3, AAC, FLAC, MAC, M3U, OGG, OPUS, RMI, TTA, WAV, WMA и още много други.

В отделен прозорец можете да използвате конвертор на аудио файлове, който е много лесен за употреба. По подразбиране той може да конвертира само в няколко формата, но вие можете да разширите възможностите му чрез модули и плъгини.

Не е необходимо да казваме, че като всеки уважаващ себе си музикален плейър, и AIMP има плейлист мениджър, чрез който можете да добавяте и премахвате песни, да правите плейлисти, да изполвате shuffle и повторение режимите и да запазвате плейлисти за по-късно използване. Вграденият еквилайзер пък ви дава възможност за прецизна промяна на голям диапазон от честоти. Един малък недостатък е липсата на пресети. Kaldata

Лиценз: Безплатен Поддържани OS ( операционни системи ): Windows, Android

Разгледайте всичките ни предложения за безплатни програми / безплатен софтуер за Wnidows, Android и други OS ( операционни системи ). Подбрали сме за вас, най-търсените, полезни и качествени програми, всичко на едно място. Лесно и бързо сваляне на програмките, директен линк към източника, за да не изпускате никога най-новата версия на Вашия любим софтуер.