Кардано влиза в бичи цикъл към нови рекорди

1
175
Добави коментар
cryptalaxy
cryptalaxy

Кардано отново е на зелено, като има за цел да навакса бичия тренд, наблюдаван на целия пазар на криптовалути.

Шестата по големина криптовалута по пазарна капитализация Кардано придоби натиск за покупка, необходим за да възобнови своя бик след стръмна корекция. Сега, след като инвеститорите отново навлязоха на пазара, ADA изглежда подготвен за нови рекорди за всички времена.

Кардано е на път към масивен бичи пазар

Преминаването през бариерата за съпротива от $ 0,21 на 4 януари сигнализира за началото на нов бичи цикъл за алткойна. Чрез измерване на техническия модел и добавянето му към точката на пробив, ADA е изправен пред цел от над 900% ръст.

Ако бъде потвърдено, ADA може да види пазарната си стойност да се повиши до $ 2.

Кардано вече скочи с 85% нагоре, като е превърнал нивото на съпротива от $ 0,21 в подкрепа. Криптовалутата достигна връх от $ 0,39, което е ценово ниво, което не се е наблюдавало от май 2018 г.

Предвид значимостта на този крайъгълен камък, някои участници на пазара се възползваха от бичия импулс, за да отчетат печалби. Скокът в натиска върху продажбите около тази ценова пречка изтласка ADA обратно към основната подкрепа, откъдето бързо отскочи.

От техническа гледна точка спадът е отразен от индикатора за последователност на Tom Demark (TD). Този технически индекс представя сигнал за продажба на 3-дневната графика на ADA, когато цените се приближават до $ 0,39.

Мечешката формация доведе до корекция от 42% към 61,8% корекция на Фибоначи, която често се разглежда като „златна“ зона на корекция поради голямата вероятност за отскок.

Много странични инвеститори се наслаждаваха на спада, за да се върнат на пазара. Както се очакваше от златната зона за корекция, Кардано успя да си върне загубените позиции и в момента търгува около $ 0,35.

По-нататъшното увеличение на търсенето на Кардано може да го изтласка над бариерата за съпротива от $ 0,39, като го изпрати обратно на правилния път, за да постигне целта си. Индикаторът за корекция на Фибоначи предполага, че ADA вероятно ще намери твърда съпротива по пътя си към нивата от 161,8%, 261,8% и 361,8%.

Тези критични области са съответно на $ 0.62, $ 0.98 и $ 1.35.

Струва си да се отбележи, че ако ADA не успее да премине през съпротивлението над главата, може да възникне нова разпродажба. Но този път корекцията може да се разшири към 50% ниво на корекция на Фибоначи при $ 0.20.

Следователно търговците трябва да обърнат голямо внимание на това как се държи тази криптовалута, когато се приближава до препятствието от 0,39 долара.

Източник