Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г.

1
122
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Както повечето от вас знаят Уран се намира в сектора на Телец, той ще напусне окончателно този зодиакален знак едва през април 2026г. и до тогава перманентно ще внася забележителни реформи по отношение на придобиване на материални блага, начини на плащания, стойност на валутата и т.н.

Разбира се, тези промени ще ескалират периодично, импулсно, когато Уран се „задейства“ от други транзити. И точно сега сме в такъв период, през който ще има сериозен натиск за преобразувания в горе-описаните сфери на влияние. Движеща сила ще бъде ескалиращата криза, която показва, че статуквото не може да бъде съхранено, а също и недоволството от страна на групи от хора, обединени по интереси, вероятно и появата на лидери, които ще са инициатори и ще отключат тези процеси. Те ще се усилят и с навлизането на Слънцето във Водолей на 20 януари и вероятно доходите на мнозина ще се обновят… Това в глобален аспект…

На лично ниво- мнозина ще усетят вътрешно напрежение, най-силно ще бъдат засегнати по-темпераментни по природа личности, а също и представителите на силния пол. Можем да очакваме, че такива хора действително ще действат смело, импулсивно, ще се превърнат в проводник на знакови трансформации в своя собствен живот, но и този на обкръжението си. Причините могат да бъдат различни- вътрешно недоволство, вид нетърпимост, а може би и принуда, така че да се излезе от затруднено положение. Каквото и да е, аспектацията на звездите показва,  че успехи могат да се постигнат само, ако човек има ясна и добре обмислена цел, готов е да поеме по-голяма отговорност и умее да надгражда своя просперитет като стъпва на сигурност, символизирана от натрупан опит и авторитет, преди да направи крачка напред към новото и по-непознатото. Друго- Водолей символизира „колектива“. Традиционно през това време на годината ние повече от всякога разбираме и по различни поводи, че за да осъществим намеренията ни са нужни вид подкрепа, обединение на усилията. Символично- когато ресурсите на природата са изчерпани през сезона на зимата… И така, полезно е да се ориентираме към определена група по интереси, с която можем да си бъдем взаимно полезни. В друг случай- в живота на мнозина ще се появи важна особа, която ще се превърне в център на стабилност или точно обратното- препятствие, предизвикателство, което трябва да бъде преодоляно.  Всеки сам съзнателно ще трябва да избере своя „център“ , ще има такава възможност чрез стратегия…

И така, намираме се в силно преобразуващ период, раздяла с миналото и преди да допуснем новото може да е съпътствано и с известна криса- в личен и обществено-значим аспект, но няма прогрес без промяна. В такъв пречупващ момент, всеки ще трябва да направи важен избор, към кого или какво да се ориентира, да разчита, за да просперира, а не обратното.

Не са изключени и изненади, които показват какво старо трябва да се разруши, за да се допусне новото.

В любовта- подходящ период за укрепване на партньорски отношения, здравите ще стават още по-здрави…В повечето случаи представителките на нежния пол ще играят стабилизираща роля или тази перспектива ще се определя повече от тях.

Лунен календар за януари 2021г.

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 18.01- 24.01.21г. Зодия Риби