САЩ, главното бойно поле на неомарксизма

1
129
Добави коментар
Novetika
Novetika

Наблюдаваме опит за неомарксистка революция, сега в САЩ, а после и по целия свободен свят, с цел унищожаване на „буржоазното общество, семейство и морал“ и утвърждаване на неомарксисткия идеал: създаване на „прекрасния нов свят“, т.е. отдавна познатата ни марксистка Утопия.

Прекрасен нов свят, където хората ще бъдат освободени от „гнета на труда“ и ще се занимават само с игри и развлечения. Всичко останало щяло да се върши от „машините“.

Една малка подробност: там хората ще бъдат ЕДНАКВИ във всяко едно отношение, т.е. лесно управляеми и манипулируеми…

Мислехме си, че призракът на комунизма е умрял, а се оказа, че само е изпаднал в кома. Това, което наблюдаваме сега, е неговата реинкарнация като ново чудовище: по-жестоко и по-кръвожадно, сътворено по рецептата на мислителите от Франкфуртската философска школа, т.нар. „културни марксисти“.

Що се отнася до целта на неомарксистите, тя е същата като на класическите марксисти, макар и с някои различия. Крайната им цел е осъществяването на посочената утопия за т.нар. „прекрасен нов свят“.

Неомарксистите са носители на тоталитарна идеология, много по-страшна от класическите — комунизъм, фашизъм и националсоциализъм — взети заедно.

Това представлява един вид „кооперативно“ движение, обединило под своя теоретичен „чадър“ различни левичарски течения: леви джендър-феминист(к)и, мултикултуралисти, прогресисти, ЛГБТ-исти, зеленисти/затоплисти, бивши комунисти/марксисти, веганисти и т.н. Имат си и щурмови отряди: Антифа, BLM, SJW и други.

Главното предимство на неомарксистката идеология и предпоставка за бурния ѝ злокачествен растеж е усвояването на ОГРОМНИ финасови потоци. Те се изливат откъм глобалните интернационални корпорации, на които неомарксистите пък осигуряват гигантски пазари, чрез
промотиране на проектите по затоплизма, зелените сделки и т.н.

Методите на неомарксизма

Крайната цел на неомарксизма е утопията. Близка му е „деконструкцията на буржоазната държава и морал“: вековната мечта на левичарите от всякакви течения. Най-общо казано, това би трябвало да стане с някои от следващите стъпки:

разграждане на семейството и индоктриниране на децата, още от невръстна възраст, чрез ранното сексуалното възпитание и училищното образование: това вече върви в пълен ход;
овладяване на университетите: почти изпълнено; хуманитарните катедри в повечето американски университети вече са мозъчните теоретични центрове на новата тоталитарна идеология;
удушване на свободното слово: в пълен ход, съвсем наскоро се ожесточи;
пренаписване на историята и литературната база: върви в пълен ход, под надзора на теоретичните центрове, медиите и социалните мрежи;
утвърждаване на новоезика (политкоректната реч), като задължително средство за общуване: върви в пълен ход, под надзора на социалните мрежи и медии от всякакъв вид;
утвърждаване на новия расизъм срещу белите хора, европейците изобщо и белите мъже конкретно;
феминизация на мъжете още от малки, освобождаване на жените от гнета на мъжете и от гнета на майчинството, овластяване на жените (лесбийките), като ръководителки на обществото и света, за да няма повече войни и дори най-малката агресия: върви в пълен ход от години с помощта на социалните мрежи, пренаписаната история, пренаписаните книги и медиите, и най-вече превзетия
отдавна от левичарите Холивуд;
сегментиране и атомизиране на обществото, чрез разделяне на малцинства и отделни малки групи на база сексуалност, пол, раса, религия, език, възраст и т.н.: върви в пълен ход, под надзора на
теоретичните центрове, медиите и социалните мрежи;

и накрая

овладяване на държавните институции, въвеждане на диктатура и пълна забрана на свободното слово: майката на всички свободи и демокрации; наблюдаваме четиригодишна подготовка, която
вече започна.

Всички тези мерки трябва да доведат до създаване на новите хора: еднополови, кротки и неагресивни, еднакви (т.е. мислещи еднакво) и лесно управляеми. Животът им ще преминава само в игри и развлечения. Те ще населяват новото общество: прекрасния нов свят.

Войната започна

Борбата с тази тоталитарна и свръхопасна идеология е много трудна. Тя е подмолна и скрита, разсредоточена, няма лидер и партия; главната ѝ теоретична база са хуманитарните катедри в университетите по двете „леви“ крайбрежия на САЩ.

Освен това е свръхфинансирана от глобалните корпорации. Световната история не познава по-коварна идеология, тя е самата еманация на Злото. Маскирана е под мнима толерантност и прогресивност.

Тук трябва да се отбележи, че на първо място неомарксистите смятат, че трябва да разгромят САЩ, като лидер на свободния свят и опора на свободното слово и демокрацията.

САЩ ще бъдат главното бойно поле, където ще се реши съдбата на Западния свят. С фалшификации това тоталитарно движение спечели изборите през 2020 г.

Задейства се неомарксистка революция, с цел унищожаване на „буржоазното общество, семейство и морал“ и утвърждаване на неомарксисткия идеал.

С това войната започна. Първото сражение беше спечелено. Веднага последва и първият удар.

След блестящо проведеното активно мероприятие от 6 януари 2021 г. се откри златна възможност за втори, разгромяващ удар срещу дясноконсервативния противник и лидера му, ненавистния и омразен Тръмп: главното препятствие пред неомарксизма в САЩ. Т.е. обезглавяване на съпротивата срещу неомарксистката революция.

Това трябва да стане чрез лишаване на президента Тръмп от всякаква възможност да се кандидатира за президент през 2024 г. Нещо, което би било извънредно опасно за левичарите, с оглед непопулярните революционни мерки, които неомарксистите смятат да предприемат.

Импийчмънт на Тръмп

Изобщо страхът от Тръмп, като лидер на опозиционните сили, е огромен и стресиращ. За целта ще се използва процедура за експресен импийчмънт.

Паралелно ще се приложи акция за сплашване на републиканските конгресмени и сенатори, за да се гарантира операцията. Включват се и глобалните интернационални корпорации, чрез собствените им социални мрежи и от 6 януари започна широкомащабна операция за удушване на свободното слово.

При успех, това ще бъде залог за бъдещо циментиране властта на неомарксистите в САЩ.

Но те предвиждат и други обезпечителни мерки в това направление, с цел осигуряване на нови гласоподаватели:

предоставяне на гражданство на милиони незаконни имигранти — немалко от които криминални престъпници — и привличането им като гласоподаватели;
разрушаване/нарушаване целостта на пограничната стена с Мексико, с цел увеличаване на незаконните емигранти и привличането им като гласоподаватели;
декриминализация за употребата на широк клас наркотици на федерално ниво, с цел привличане като гласоподаватели не само на наркозависимите, но и на наркодилърите;
чрез федерални закони ограничаване пълномощията на полицията, включително предоставяне на имунитет за определени маргинални групи от полицейско преследване, с цел привличане на тези групи и на криминалния контингент, като гласоподаватели;
поправяне на Конституцията, с цел създаване на нов, 51-ви щат, като се преобразува федералния окръг Колумбия. Това ще даде със сигурност още двама сенатори на „демократите“ и още членове на Конгреса;
огромно разширение обхвата на социалните помощи и дори въвеждане на „минимален базов доход“, с цел привличане на гласоподаватели.

Очаква се, прилагането за четири години на тези мерки, да циментира властта на неомарксистите завинаги, още повече при наличието на слаба и обезглавена опозиция. Това би трябвало да гарантира необратимо успеха на революцията и постигането на нейните цели.

Неомарксистко преустройство на САЩ: начело с Камала Харис

Неомарксистите вече изобщо не крият своите намерения относно марксисткото преустройството на обществото в САЩ.

Преди октомври 2020 г., президентът Тръмп обвини Камала Харис, че провъзгласява марксистки идеали, и я нарече „чудовище“ и „комунистка“ в интервю за Fox Business.

„Тя е комунистка. Ще имаме комунист [за президент]. Според мен тя ще бъде [президент] до месец [след изборите]. Виж, седя до Джо и го гледам. Джо не ще издържи и два месеца като президент“, каза Тръмп.

Кандидатът за вицепрезидент Камала Харис недвусмислено промотира комунистическия принцип на равенство на резултатите в предизборна реклама, а не американския идеал за равенство на възможностите.

Анимирано видео, споделено от сенатор Харис в Twitter, в неделята преди изборите, започва с двама мъже: един бял и един черен, втренчени в планина, която двамата искат да изкачат.

И на двамата мъже е дадено въже с еднаква дължина, но за белия човек е лесно да достигне въжето си, докато черният човек е залепен на дъното на скала, неспособен да достигне въжето.

Харис започва с думите: „Значи има голяма разлика между равенството и справедливостта. Равенството предполага, че всеки трябва да получи един и същ шанс. Проблемът е в това е, че не всички започват от едно и също място.“

Видеото показва как белият мъж се катери нагоре по планината, докато черният гледа тъжно отдолу. Докато Харис говори, цветята разцъфват под краката на черния човек и земята започва да се издига нагоре, което му позволява да достигне въжето и да се изкачи до върха на планината, където той се присъединява към белия човек.

„Става въпрос за предоставяне на хората на необходимите ресурси и подкрепа, за да могат всички да бъдат на равни начала и след това да се състезават на равни начала. Справедливостта означава,
че всички се озоваваме на едно и също място.“

Видеото създаде реакции в Twitter, като консерваторите твърдят, че получаването на равни резултати от всички хора е комунистически или марксистки идеал.

В брой от 10 юни 2020 г. в списанието The American Conservative е цитиран историкът от университета в Дартмут, Даниел Щаймец-Джен: „Ако Байдън победи, има ли някакви предложения относно националната програма за де-фашизация на цялото население на САЩ?“

Звучи ли ви зловещо и познато?

Неомарксизмът и Демократическата партия

Съобразителният читател вероятно се пита, защо дотук не става въпрос за Демократическата партия, а само за неомарксисти. Отговорът е, че Демократическата партия е заложник на лявото си крило и на неомарксистките групировки, гравитиращи около него.

Още повече, че изборите бяха фактически спечелени/фалшифицирани именно с усилията на левичарските организации и с парите и специалистите на глобалните интернационални корпорации.

С други думи, „старите демократи“, „естаблишмънтът“ на партията, са здраво стиснати за гърлото и представляват един политически труп. Труп, който е зомбиран и се задейства като театрална кукла на конци, по желание на кукловодите неомарксисти.

„Демократите“ ще бъдат използвани, докато е нужно, а след това захвърлени на сметището на историята.

Облекчено от обявената победа на Джо Байдън, лявото крило на Демократическата партия вече се готви за нова битка, за да прокара идеите си.

„Работата на левицата е да канализира разочарованията от икономическото и политическото статукво по посока на положителна визия, за това как може да изглежда едно по-справедливо общество“, казва Чи Анунва, съпредседател на нюйоркския клон на американската Партия на демократичните социалисти.

Според нея, преизбирането на Александрия Окасио-Кортес в Конгреса, както и на други крайнолеви депутати, сред които Кори Буш в Мисури, Илхан Омар в Минесота и Рашида Тлаиб в Мичиган, показвали, че избирателите са възприемчиви към по-радикални идеи.

Председателят на Камарата на представителя Нанси Пелоси и председателят на Комисията по правилника Джеймс Макгавърн представиха пакет от правила за 117-ия конгрес, който
съдържа „перспективни“ предложения и включва заличаването на свързаните с това определения на пола и местоимения [„баща“, „майка“?].

План за противодействие

Най-страшното е обаче, че неомарксистите вече са овладели и индоктринирали голяма част от децата и младежите в Западния свят: преобладаващо мнозинство от гласувалите за Байдън на последните президентски избори в САЩ са до 29-годишни.

Всичко, изложено дотук, навява мрачни предчуствия, че неомарксистите са в състояние да разрушат САЩ, ако не получат сериозен отпор. А те не го и крият, целта им е да „деконструират буржоазната държава и морал“ и да скъсат „робовладелската конституция“.

ЗАПОМНЕТЕ: Тази война ще бъде война за децата и младежите, и ще се реши в училищата и университетите!

Първа стъпка в противодействието обаче, трябва да бъде РАЗОБЛИЧАВАНЕТО на тази идеология, изваждането ѝ на бял свят от сенките, където се укрива.

Светлината убива злото на неомарксизма. С други думи, трябва да се чете и изучава нейната теоретична същност и практическите ѝ прояви, както и да се изследват и обсъждат начините за борба.

Неомарксизмът в България

Не бива да се заблуждаваме: злото е вече и у нас. Насочва се към университетите, проникна в Софийския университет, създаде курсове и вече взе първа жертва: свободното слово.

Вече се насочва и към децата, на база 10-годишни усилия за създаване на улесняващ пакет от закони. Вече си има и партия.

На предстоящите избори, в нечестив съюз с генеричните потомци на Активните борци против фашизма и капитализма (АБпФК), се кани да завоюва нови позиции.

Обаче злото не е само, то се къпе в огромни финансови потоци, с които масово се купуват съвести и цели институции. Не е изключено, когато българското общество се събуди, да е вече късно.

Не бива да си правим илюзии. Ако САЩ, лидерът и защитник на свободния свят и нашата цивилизация рухне, нашата велика европейска цивилизация, (отдавна вече превърнала се в
Планетарна цивилизация), градена повече от 4000 години, ще се срути, а с нея и светът, такъв какъвто го познаваме.

А после винаги идват варварите…