Флоралните аромати, които трябва да опитате

1
168
Добави коментар
svetla58
svetla58

Да откриете парфюм, който подхожда идеално на вашата идентичност несъмнено е трудна задача. Същото е като да търсите перфектен партньор- не сте сигурни как изглежда, докато не го намерите. Но как да изберете най-подходящия? Съветът ни е да се насочите към тези аромати към чиито нотки се усещате най-привлечени. Може би търсите нещо определено, което се е запечатало в съзнанието ви? Оставете сетивата да ви водят и ще го откриете!

Ако харесвате флорални и женствени парфюми, то днешната статия е за вас.

Mon Guerlain Bloom of Rose
В ароматната композиция на прекрасния плодово-цветен аромат играе главна роля розата. Уводът принадлежи на сочна мандарина, касис и нотки на сладка круша. След това се разгръща ароматът на лавандула, роза и жасмин. Основата на аромата, която издържа върху кожата най-дълго, се носи под знака на сандалово дърво, пачули и гурме ванилия.

Купи парфюм Guerlain Bloom Of Rose

Lancome La Nuit Tresor

Благодарение уводните тонове на вкусни малини с фин дъх на теменуга ще обикнете аромата още от първия миг. Сърцето крие пристрастяващите есенции на роза дамасцена и фрезия. Незабравимото съчетание на ванилия, пачули и бадеми в базата се превръщат в нова пристрастеност. Белият мускус с нежните дървесни полутонове предоставя на композицията елегантност и издържливост.

 

Купи парфюм Lancome La Nuit Tresor Musc Diamant 

Prada Candy Kiss

Благодарение на своя чувствен аромат,  Prada Candy Kiss ще ви отнесе в прекрасна ориенталска градина, пълна с разцъфнали цветя.

Купи Prada Candy Kiss

Givenchy Dahlia Divin

Ароматът събира плодове и цветя в съвършена симбиоза. В началото ще усетите акордите на сладки кайсии, които веднага се сливат с елегантните цветове на сладостен и опияняващ жасмин. Други две съставки завършват ароматния концерт. При отзвучаването напред излизат нотки на сладникаво-пикантно сандалово дърво и топъл боб тонка.

Купи Givenchy Dahlia Divin Nude

Chloe Nomade

Във връхните нотки на парфюмната вода се крие сладко опияняващата мирабела, чийто интензивен аромат след това се допълва от силно женствената и съблазнителна фрезия. Нежността на тези съставки е уравновесена от тайнствения ароматен дъбов мъх, който придава на цялостната композиция дълбочина, чувственост и изисканост.

Купи Chloe NOMADE

Hermes Twilly

Розовият аромат в увода проговаря с гласа на ярък джинджифил, чиято стипчивост чувствено допълват нежните цветове на тубероза. В последствие към двойката аромати се присъединява земното ухание на сандалово дърво, с което веселият концерт на тези акорди завършва.

Купи Hermes Twilly d`Hermes Eau Poivree

Hugo Boss The Scent

Началото на парфюмната вода принадлежи на есенциите на съблазнителни фрезии и вкусни сладки праскови. Към тях след това се присъединява опияняващ османтус, чието ухание доминира в сърцето на аромата. В завършека вас и вашето обкръжение ви завладяват деликатни тонове на какао, придаващи на целия аромат финес и дълбочина.

Купи Hugo Boss The Scent