ДДД – Борба с вредители, пръскане срещу хлебарки

1
110
Добави коментар
dddguard
dddguard

  Кои сме ние

ДДД Гард и Пестконтрол ЕООД е сертифицирана фирма за борба с вредители, според изискванията на Министерство на здравеопазването (МЗ) и Регионална здравна инспекция (РЗИ/ХЕИ/).Имаме придобит опит повече от десет години на пазара. Предлагаме услуги, свързани с дезинфекция(унищожаване на микроорганизми във външна среда), дезинсекция (пръскане срещу хлебарки, дървеници, кърлежи, мухи, оси, стършели, мравки, комари, бълхи, паяци, дървояди,молци, тютюнев бръмбар, тютюнев и брашнен молец, вредители по аграрни култури), дератизация (борба с мишки, плъхове, съсели, къртици, сляпо куче и други вредни гризачи), съобразно изискванията на Наредба №1 от 05.01. 2018г. на Министерство на Здравеопазването.

Какво предлагаме

Ние предлагаме на своите клиенти качествено обслужвне и професионализъм, подкрепен с удостоверение за извършване на услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация (ДДД), борба с вредители и фумигация, издадено от СРЗИ/ХЕИ/. ДДД Гард и Пестконтрол ЕООД е вписана в елетронния регистър на Министерство на Здравеопазването под № 2 , общодостъпен за всеки гражданин на страницата на МЗ

Каква е нашата цел

Нашата основна цел е да Ви защитим от вредителите и тяхната повторна поява.Следвайки тази цел, фирмата използва материали, одобрени от МЗ и всички необходими мерки за запазване на Вашето здраве. Обработките се извършват в удобно за Вас време и получавате гаранция за извършените услуги!

Предлагаме още:

В нашия сайт може да намерите информация за:

·         регистрация на фирми към Българска Агенция безопасност по храните (БАБХ) и РЗИ/ХЕИ/;Заявления, Удостоверения , Уведомления за смяна на обект и фирма

·         създаване на ДДД-договор за предприятия и фирми, подлежащи на задължителни обработки към БАБХ/РЗИ; поддръжка на обекта и борба с вредители

·         изготвяне на ХАСЕП /система за самоконтрол/, технологична документация, всичко свързано с ДДД.

·         Мониторингови програми и проби

·         Изготвяне на меню с алергени и таблица

Фирмата извършва още:

професионална борба със складови и битови неприятели , вредители по аграрните култури  и други. Извършваме услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация и фумигация , в обекти като: зелени площи, складови и производствени бази, офиси, фирми, магазини, мандри, ферми, детски градини, училища, болници, частни домове , входове , мазета, тавани и други.

Пръскане срещу хлебарки, дървеници, кърлежи, мухи, оси, стършели , мравки, комари, бълхи, паяци, дървояди, вредители по аграрни култури, борба с мишки, плъхове, съсели, къртици, сляпо куче и други вредни гризачи.

С радост ще Ви консултираме по методите за отстраняване и предотвратяване повторната поява на опасните вредители.

                               ДОМ БЕЗ ВРЕДИТЕЛИ – ПОРЪЧАЙ НА 0889 100012

НЕ ПРОСТО ГИ ИЗБИВАМЕ, НО ВИ И ПРЕДПАЗВАМЕ ОТ ПОВТОРНАТА ИМ ПОЯВА!

Иформация за стойността на предлаганите от нас услуги, може да намерите в раздел „ЦЕНИ И УСЛУГИ“.

Информация относно сключване на задължителни ДДД договори за фирми, по изискванията на Българска Агенция по безопасност на храните, може да намерите в раздел „  ДДД договор “ или да се свържете с наш сътрудник.

 ДДД Гард и Пестконтрол ЕООД  е сертифицирана фирма за борба с вредители към МЗ и РЗИ/ХЕИ/.

0889 10 00 12 / 0889 60 84 52 / 0879 10 00 45

Борба с вредители!

ДДД Ръководител: Ценка Тодорова

Главен Консултант: доц.д-р Паунов, паразитолог

Научен сътрудник: д-р Чуканова –ветеринарна медицина

Главни ДДД Изпълнители: Станислав Славов, Данаил Русакиев

ЕИК:201377629 ДДД Фирма Пръскане срещу хлебарки, всякакви инсекти, вредни гризачи и др.

Дезинсекция, Дезинфекция, Дератизация, Дезакаризация