Най-добрите комплекти за покер

1
127
Добави коментар
angels82
angels82

Покерът като игра

В зависимост от добрата комбинация от стратегия, търпение и поемане на риск, покерът може да бъде чудесно занимание за партита и дори за семейна игра. Чиповете са неразделен аксесоар, тъй като те представляват валутата, използвана във всеки залог.

Как да изберем покер комплекти и чипове

Някои важни съображения при избора на чипове са материалът и теглото. Най-популярните материали за чипове са пластмаса или композит за ежедневна употреба и керамика, или глина с високо професионално качество. Керамиката обикновено е по-скъпа и има гладка текстура, но е много издръжлива. Няма стандартно тегло за покер чипове, но те обикновено са между 8,5 и 14 грама, като 11,5 е най-популярното тегло за траен стартов комплект.

Комплекти или само чипове

Естествено, ако сега тепърва ще се снабдявате с аксесоари за покер, ще ви трябва пълен комплект за покер – карти и чипове. Ако вече разполагате с карти, може да изберете да закупите само чипове. Ако пък решите да имате пълен набор от инструменти и да играете като професионалист, може дори да решите да си закупите и маса за покер.

В тази класация сме се съсредоточили върху комплектите за покер.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите комплекти за покер. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете стоката в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви за голяма част от стоките. Свързани ревюта За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Подобно ревю: Най-добрите DSLR фотоапарати