Най-добрият електронен дартс

1
133
Добави коментар
angels82
angels82

НАЙ-ДОБРИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ДАРТС ИГРИ

Докато играта на дартс може да се сведе до просто хвърляне на стрелички по мишена, също може да бъде доста сложна работа. Трябва да намерите партньор, с когото да играете, да следите резултатите и често да присвивате очи, за да видите къде се е забила стреличката. С електронното табло за дартс всички тези проблеми са решени, което прави играта по-забавна от всякога.

И с добавените функции идват още вариации в самата игра. Използвайки днешната технология, можете да се свържете с играчите наблизо, за да намерите нов противник за всяка игра. И можете да изберете режими на игра като Крикет, Скрам, Шанхай или Убиец за автоматично водене на резултатите и предавания.

Електронното табло за дартс е чудесен подарък както за ветерани-играчи на дартс, така и за начинаещи. Какво трябва да знаете преди да си купите електронен дартс? Прочетете и разберете. Дори включихме някои от нашите най-добри препоръки, за да улесним пазаруването ви.

ОСНОВНИ СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ ИЗБОРА НА ЕЛЕКТРОНЕН ДАРТС Размер

За дартс с твърди накрайници регулиращият дартс е с диаметър 17,75 инча и е разделен на 20 радиални секции от решетка от тънка пластмаса или метал, наречена паяк. Платките с меки връхчета (повечето електронни версии) трябва да са с размери 15,5 инча, за да отговарят на изискванията на конкуренцията.

Ако се интересувате от състезателна игра, трябва да търсите регулираща дъска, но имайте предвид, че има няколко различни опции за оразмеряване, които да отговарят на вашата игрална зона, ако просто искате да изследвате ново хоби.

Дизайн на дъската Конструкция:

Дъските за дартс са разделени на 20 радиални секции с различни точки, присвоени им, но формата на паяка и дизайна на отворите могат да варират. Внимавайте за дебели, натрапчиви паяци и зле направени дупки на дъската, защото те могат да блокират вашите стрели или да ги накарат да направо да отскочат. Дупките с вдлъбната форма са най-добри, защото те държат по-сигурно стрелата ви.

Материал:

Също така материалът, от който е направен вашият борд, е от първостепенно значение за дълготрайността му. Повечето електронни табла за дартс са изработени от висококачествена пластмаса или найлон, който не само се противопоставя добре, но също така работи с дартс с пластмасови върхове, често използвани в електронните дартс дъски. Дупките на дъската обикновено се изкривяват за най-добро прилягане на върха на стрелата. Когато стрелата се удари в плочата на сензора, компютърът изчислява стойността на точките.

Дъските за магнитни стрели или дъските, направени от корк или хартия, обикновено се правят като играчки за млади хора или неопитни, непринудени играчи.

Играчи

Двама души играят в основната игра на дартс, но електронните дартс автоматично отчитат резултатите ви, което ви позволява да играете с повече хора без объркване. Някои дъски могат да побират 16 или повече играчи.

Стреличките

Стрелите се различават по своя дизайн, тегло, външен вид и усещане. Ако сте опитен играч, може би вече имате свои собствени стрели, но ако сте начинаещ, важно съображение е стилът на стрелите, които идват с дъската ви. Повечето електронни табла за дартс се предлагат с меки пластмасови стрелички, докато неелектронните меки дъски използват по-остри стрели. Острите метални стрели могат да повредят електронното табло за дартс, освен ако дъската има повърхност BristleTech или друго укрепване.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕЛЕКТРОННИЯ ДАРТС Захранване на батерията

Повечето електронни табла за дартс се включват директно в домашния контакт, но някои могат да се захранват и от батерии. С тази допълнителна преносимост можете да занесете дартса при приятел, в гаража си, на открито или където и да било другаде, където липсва лесно достъпен електрически контакт.

Приложения

С електронното табло за дартс не е нужно да си търсите противник – дъската прави това вместо вас. Някои модели имат възможност да се свързват с други дъски с помощта на придружаващи мобилни приложения и WiFi, така че можете да намерите протичник по всяко време. Можете да се състезавате с хора по целия свят и дори да влезете в система за класиране и да се изкачите по стълбата на класацията. За да са сигурни, че игрите са честни, тези дъски понякога поддържат стрийминг на живо или включват широкоъгълна камера. Освен че позволяват конкурентна игра, придружаващите приложения също така следят вашите резултати от игра на игра, съставяйки личен профил, за да можете да наблюдавате подобренията си.

Звук и анимация

Това може да звучи глупаво, но уникалните звуци и анимация могат да добавят весело настроение към играта ви. Те варират от обикновени мигащи светлини и звукови сигнали до по-ангажиращи продукции като мотоциклети, които се въртят, когато уцелите или ако пропуснете. Едната опция включва три различни нива на интерактивен геклинг, но функцията може да бъде включена или изключена по време на игра. Справедливо е да се отбележи, че в зависимост от предпочитанията ви този тип обратна връзка може да ви досажда изключително много. Това прави още по-важно да проучите спецификациите на дъската си, преди да я закупите.

Игрови режими

Има десетки различни начини да се насладите на играта на дартс, всеки със свои правила. Някои примери са стандартните 301, 501 и 701, но чували ли сте за Halve-It, Fives, Chase the Dragon, Nine Lives или Prisoner? Вместо да се налага да запомняте правилата на всяка игра или да ги търсите, много електронни дартс бордове имат тези режими предварително програмирани. Просто изберете режим и сте готови!

Аксесоари

Освен дъска и стрели, има няколко добавки за завършване на вашата настройка. Тези аксесоари могат да включват линии за хвърляне, подложки за стрели, за да защитят стените ви, и пълни декоративни шкафове за съхранение на дъската, стрелите и накрайниците за стрели. Някои от тях се доставят с дартс бордовете като пакет. Освен това можете да си купите отделен калъф за стрели, за да запазите играта си в безопасност, когато пътувате.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите електронни дартс бордове. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара. За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Подобно ревю: Най-добрите DSLR фотоапарати