Дневен хороскоп за 23 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
142
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10/11 лунен ден, луна в Телец/Близнаци

До 10:30 бг време Луната е в Телец, след това преминава в Близнаци. Докато Луната е в Телец, ние все още се стремим да действаме по-последователно и съобразно практични съждения. След това и когато премине Луната в Близнаци- обменът на информация ще се усили в пъти. Аспектацията на звездите е такава, че днес можем да проведем доста важни разговори…Споделяме идеи, намерения, които сега назряват, но обещават да бъдат устойчиви и перспективни. Подходящо е да водим разяснителни разговори или преговори, да се стремим да създаваме или укрепваме връзки…Вид договорености обещават да бъдат надежни и полезни. Евентуални предложения за партньорство- в личен или делови аспект, трябва да не се пренебрегват, а да им се обърне специално внимание, в повечето случаи…

Чудесен признак е, ако днес установим здравината на приоритетни за нас връзки, че можем да разчитаме на определени хора и т.н., значи- можем да очакваме това и в бъдеще.

При всички случаи ще получаваме известия над средното ниво и част от тях ще се оказват доста ценни…ще можем да се възползваме от полученото знание, ще можем да разчитаме на хладна, безпристрастна и обективна мисъл.

Съобразителността и бързината в реакциите ще нарастват, по лесно ще се намират отговори и решения, ако ги търсим…

Като минимум- ще се разнообразим, освежим, ще прекараме приятно в подходяща, предпочитана компания…

Разходките на чист въздух ще имат особено релаксиращ ефект…

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток днес постепенно ще се усили и вие може да проведете доста важни и/или разяснителни разговори. Има голяма вероятност те да изчистят евентуални недоразумения, да можете да стигнете до конструктивни решения, да свалят евентуално напрежение или пък- да оздравят важни за вас връзки. Част от възможностите сами ще застават на пътя ви като известия, предложения, а други е хубаво вие да инициирате. Като минимум- ще можете да се разтоварите в приятна компания, няма да ви липсва внимание…Може да се появи личност, която да привлече вниманието ви силно и да направи деня ви по-интересен, изпълнен с възможности…

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, но в повечето случаи ще са приятни, освежаващи, действащи позитивно на настроението ви, носещи ви удовлетворение или пък шанс да спечелите нещо- одобрение, подарък, подкрепа, която ще се материализира като осъществено желание…Денят ви подтиква да обърнете повече внимание на себе си, на личните си интереси и да привлечете онова, което най-много желаете…Мнозина ще имат шанс за това…Разбирате в по-ярки краски до какви върхови постижения можете да се доберете през 2021г., следствие на цели или устойчиви решения, които днес могат да се оформят по различни поводи.

Водолей, Везни, Близнаци– това е един от най-приятните дни за вас от цялата седмица. Получавате „зелена светлина“ в почти всички направления, в които концентрирате внимание и усилия. Осъществявате намеренията си с много по-голяма лекота, над обичайното…възползвайте се по оптимален начин! Често ще се оказвате в център от внимание, ще можете да влияете на околните над средното ниво, думите ви имат чуваемост. Днес все ще се намери някой, който да повдигне тонуса и настроението ви. Обърнете специално внимание на онова, което пали ентусиазма ви, обзема съзнанието ви като идеи или пък- получавате подкрепа, „попътен вятър“, превръща се във възможност…всичко това може да се окаже вашия шанс за просперитет и не само за тази година, а и повече…Звездите ви дават възможност да надникнете в по-далечното бъдеще и по горе-описания начин.

Риби, Рак, Скорпион– днес се справяте отлично с дела, които могат да хармонизират най-близката ви среда- в дома, семейството, но не само. Дава ви се шанс да укрепите важни за вас връзки, сърдечни или такива, които допринасят за чувството ви на щастие, финансова сигурност и т.н. Днес можете да чуете интересни предложения, които да „отворят очите ви“ за невидими до този момент възможности. Пред вас се разкриват алтернативи, скрити до този момент шансове, някой от вас ще се порадват на подадена ръка или покровител, които ще допринесат за благоденствието ви- буквално и в по-широк смисъл.