Цялостен курс – маникюр, педикюр, ноктопластика

1
190
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина  

ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА

Съвременни методи на преподаване, практическа насоченост, гъвкави графици за провеждане на часовете в самостоятелна форма. Вискококвалифицирани преподаватели с дългогодишен стаж!

Предлаганото обучение е в съответствие с Държавните образователни изисквания за професията Маникюрист-педикюрист. Учебните програми са одобрени от Министерството на образованието младежта и науката. Включва солидна теоритична подготовка и много практика. Курсът по маникюр, педикюр и ноктопластика е организиран на различни нива за начинаещи и напреднали според стартовото ниво на курсистите и включва интензивни практическите занимания, богато мултимедийно съдържание и теоретична база.

Курсът, който покрива втора степен на професионална квалификация –  включва 4 модула:

• Модул маникюр 

I Обща част – Анатоми я и физиология на кожата и ръцете, Строеж и структура на ноктите, Болести по кожата и ноктите на ръцете, Видове нокти, Цикъл на растеж на ноктите, Инфекции и гъбички – как да предпазим, Инструменти и материали за работа, Дезинфекция на работното място, Законови норми и изисквания Ценообразуване, Работно облекло.

II  Класически Маникюр – Видове пилене, Начини на заващане на пилата, Видове фрези, Почистване на кожички, Ексфолиране на кожата, Хидратиране и тонизиране на ръцете, Начини и видове подготовка на естествен нокът, Френски маникюр, Цветен дизайн на ноктите

• Модул педикюр 

Анатомия на крака, нокти и кожа; Болести по ноктите и кожата; Хигиена и организация на работното място; Технология на педикюра; Козметичен и апаратен педикюр; СПА педикюр; Техники на лакиране – класически, френски; Практика на модели педикюр; Техники на масаж.

•Модул ноктопластика гел 

Безопасност и хигиена на работното място при ноктопластиката; Материалите в ноктопластиката с гел; Технология на продуктите; Архитектура на изкуствените нокти, дизайн;Ноктопластика с удължители и ноктопластика на форми; Често срещани проблеми при работа с гел лак и тяхното решение, Цветен дизайн с гел лак, Перманентен френски; Основи на поддръжката на ноктопластиката с гел.

•Модул ноктопластика акрил 

Безопасност и хигиена на работното място при ноктопластиката; Материалите в ноктопластиката с акрил, технология на продуктите; Архитектура на изкуствените нокти, дизайн; Ноктопластика с удължители и ноктопластика на форми; Перманентен френски; Основи на поддръжката на ноктопластиката с акрил

Реални умения за практикуване на професията Маникюрист-педикюрист

Едно от най-големите предимства на курсовете  е вниманието, което се отделя на практиката и реалното усвояване на всички техники и знания, преподавани в часовете по теория.80% от обучението е практическо, което гарантира, че след като завършите, освен диплома, ще имате практически умения и увереност да започнете да работите веднага с клиенти, без притеснения.

ДИПЛОМИРАНЕ СЛЕД ЗАВЪРШЕН КУРС ПО МАНИКЮР, ПЕДИКЮР И НОКТОПЛАСТИКА

Курсистите, завършили един от модулите или пакета от модули Маникюр, Педикюр, Медицински Педикюр, Ноктопластика, Арт Декорации могат да се явят на държавен изпит и да се сдобият с Държавно Удостоверение за част от професия или Държавно Свидетелство за втора, най-висока степен по професията “Маникюрист-Педикюрист”. 

Държавното Удостоверение се издава за част от професия (завършен един или повече модули от цялостната професия), а Държавното Свидетелство се издава за завършена цялостната професия “Маникюрист-Педикюрист” с включени всички модули от програмата на обучение. 

Безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор – европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа. За повече информация – 

https://europass.cedefop.europa.eu/bg/documents/european-skills-passport/certificate-supplement

С Държавно Свидетелство образец № 3-54 имате възможност да откриете собствен бизнес в сферата на завършената от Вас професия.

Професионална реализация в цял свят.

Това означава, че преминалите обучението в Учебния център курсисти могат да практикуват навсякъде по света и с пълна увереност в своите умения и знания.

ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.

Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0878938284, 0884270104, 0879869849, 0888871393, както и на  e-mail адрес: [email protected] или посетете сайта ни https://cpodm.eu