Дневен хороскоп за 28 януари 2021г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
152
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луна в Лъв, Пълнолуние

Пълнолунието винаги води до развръзки, показателни събития, които сега ще засегнат приоритетно нашите взаимоотношения-  любовни, близки до сърцето ни, но също така и с влиятелни личности, които указват въздействие върху бъдещите ни перспективи на развитие, финансова стабилност и т.н.

Подходящо е днес да направим стъпки, които да ги оздравят.

Емоционалните преживявания са ярки, така че трудно ще ги удържаме, може да са съпътствани от известно напрежение, понякога изненади или превратни събития. Имаме възможност да влияем на случващото се и то от типа на, че „дребни действия имат широко отражение“, така че въпреки някой провокации да реагираме спонтанно и преувеличено е препоръчително да бъдем по-внимателни.

Ретроспекции, хора или обстоятелства от миналото ще напомнят за себе си, за да изчистим неизяснени казуси.

Луната в Лъв действа винаги позитивно на самочувствието ни, вярата в собствените ни възможности, така че днес не бива да пренебрегваме онова, което ни подкрепя,  тълкува се като шанс…Може би това ще е възможност, на която ще разчитаме и през идните седмици, а може и повече.

Хороскоп за седмицата 01.02- 07.02.21г.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста емоционален, осветяват се важни за вас отношения, които могат да преминат през някаква пречупваща точка с широко отражение или това е момент, в който разбирате на кого можете да разчитате, ако има слаби звена, то те ще се проявят, понякога и с елемент на изненада. Информационният поток е много усилен, околните ви указват подчертано влияние, така че денят не протича по предварителен график и е хубаво да планувате на момента.

Телец, Дева, Козирог– звездите акцентират върху средата ви на съществуване- в дома и семейството, в друг случай- това са казуси, които засягат сигурността ви в един по-широк смисъл. Хармонията у дома, подкрепата от близки или важни за вас хора- трябва да се цени високо. Евентуално напрежение трябва да е повод генерално да преосмистлите стратегията си, за да отстраните евентуални слаби звена. Случващото се има широко отражение, поне за идните около две седмици, така че е хубаво да насочвате внимателно.

Близнаци, Водолей, Везни– осветяват се приоритетни за вас отношения- лични, сърдечни или делови. Можете да проведете разговори, да чуете новини, да вземете решения, които ще имат широко отражение, поне за идните около две седмици и това ще определи, насочи важни за вас връзки или ще определи позициите ви в колектив, бъдещи планове и т.н. Част от случващото се може да е с елемент на изненада, сега е моментът да усилите скрепващите звена между вас и околните и да отстраните евентуални негативи, за да не ви дестабилизират и то за дълго.

Риби, Рак, Скорпион– денят е динамичен, натоварен с доста ангажименти, понякога допълнителни, изненадващи, но показващи на какво можете да разчитате в професионалната си реализация, ако има спънки- ще ги идентифицирате, но ще набележите и възможности, които ще се отразят позитивно на доходите ви. Днес можете или ще се наложи да защитавате интересите си, изберете си стратегия, но и действайте според текущи шансове и предизвикателства, защото денят може да е съпътстван от доста .непредвидени обстоятелства. Правите срещи или чувате думи, които могат да преобразят плановете ви или ще ви принудят да си сверите часовника, но знанието винаги е полезно. Случващото се днес и утре може да е тема и за идните около две седмици поне, така че насочвайте внимателно…