Потопяеми помпи за мръсна вода; дренажни помпи; канализационни и фекални помпи

16
526
Добави коментар
virazhtrade
virazhtrade

Потопяеми дренажни помпи за мръсна вода Pedrollo с работно колело тип VORTEX, могат да пренасят битови отпадъчни води и мръсни води, съдържащи твърди частици с диаметър до Ø40 мм. Помпите са снабдени с поплавък за автоматична работа и предпазване на помпата от работа на сухо, като моделите оборудвани с вертикален магнитен поплавък, позволяват монтаж в тесни пространства.

Потопяемите дренажни помпи Pedrollo за светли води се използват за изпомпване на дъждовни и подпочвени води; при наводнени сутерени, мазета, гаражи; за източване на битови отпадъчни води, постъпващи от перални машини, мивки, душове, вани и други; за изпразване на басейни и шахти; за подаване на чиста вода във фонтани и други. Тези дренажни помпи са предназначени за изпомпване на относително чисти течности, съдържащи твърди включения с диаметър до Ø10 мм.

Потопяемите помпи за канализационни води Pedrollo са предназначени за битова и индустриална употреба, за изпомпването на отпадъчни води, подпочвени и повърхностни води, води смесени с кал и други, в които се съдържат твърди и късовлакнести частици с диаметър до Ø70 мм. Такива помпи се използват за източване на септични ями; изпразване на наводнени площи, като подземни паркинги и гаражи, строителни обекти, промишлени отпадъчни води, автомивки и други.

Потопяемите помпи с режещ механизъм серия TRITUS, безпроблемно смилат санитарни и хигиенни отпадъци, косми, латексови или текстилни продукти, които могат да попаднат в каналните води. Така става възможно пренасянето им под налягане, през тръби с малък диаметър, без опасност от запушване или блокиране на работното колело в следствие на оплитане на дълговлакнести частици. Фекалните помпи TRITUS са изработени от изключително плътен чугун, забележително здрав и устойчив на абразия. Режещият нож е направен от закалена неръждаема стомана с висока якост AISI 440C.