Забавна чаша за кафе – Чашата на супер вуйчото. Модел A-6033

3
229
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Забавна, весела и закачлива чаша за кафе – Чашата на супер вуйчото.  Чашата се предлага в красива цветна кутия. 

Вместимост – 300 мл.  Височина – 9.5 см.  Диаметър – 7 см.  Материал: керамика  Модел – A-6033 

Разгледайте и другите предложения от категорията „Забавни, весели и закачливи чаши“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да изберете най-подходящия оригинален подарък за всеки повод. 

Когато с повод или без повод искате да направите уникален подарък, без това да Ви „удари по джоба” тази чаша е едно оригинално решение за което можете да сте сигурни, че при неговата употреба винаги ще си спомнят за Вас… Невинаги високата цена е критерий за хубав подарък, по-добре е подаръкът да е оригинален и забавен за да остави хубави спомени за Вас в неговия притежател. 

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта. 

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.