Кейсовете за телефони, които ще подчертаят вашата индивидуалност

1
142
Добави коментар
pepimili
pepimili

На потребителите на смартфони се предлага огромен избор от кейсове в различни форми и цветове. Можете да закупите традиционни черни или прозрачни калъфи, както и да изберете ярки цветове, луксозни златисти или други метални нюанси. Изборът е невероятен. Освен това се предлагат кейсове с най-различни изображения. При толкова много разнообразие, дизайнът на телефона може да бъде напълно променен, при това само за няколко секунди.
Съществуват също и редица фактори, които ще ви помогнат да разберете кое е най-подходящият калъф за вашия смартфон. Налични са доста разновидности, така че, ако първоначалният ви избор не е бил удачен, винаги може да поправите грешката като си изберете друг кейс.
Всеки тип аксесоар има свои собствени характеристики и е добре те да се вземат предвид при избора.
Бронята изглежда като рамка, изработена например от пластмаса или метал, която предпазва краищата и краищата на смартфона от повреда. Можем също да се каже, че бронята осигурява донякъде и защита на екрана, защото краищата на такъв кейс стърчат малко над предния панел. Може спокойно да поставите устройството с екрана надолу и да не се страхувате, че чувствителният дисплей ще се надраска.
Това е един от най-популярните видове аксесоари. Името говори само за себе си – той се поставя на гърба на телефона, като същевременно покрива страничните стени. Така вашият телефон е защитен от почти всички страни, но същевременно имате постоянен достъп до бутоните и необходимите конектори.
Разнообразието от материали и дизайни на тези кейсове ви дава пълна свобода на избора и огромна възможност да подчертаете индивидуалността си.
Това е една от най-надеждните опции. В случая смартфонът е напълно затворен от всички страни и няма опасност да се нарани нито екрана, нито пък панелите му. Тези кейсове се отварят отстрани като книга, откъдето и са получили своето име.
Някои модели кейсове имат и екстри – например, отделения за съхранение на карти или пари. Такъв модел осигурява много удобство, защото ви дава възможност да съхранявате всичко важно на едно място.