Откриване и отстраняване на течове

1
202
Добави коментар
elenanenova85
elenanenova85

Опитни термографи за откриване на теч. Отстраняване на теч в София

Екипът на Гаматерм ООД разполага с опитни термографи за установяване, откриване и ремонт на скрит теч. Намираме скрити течове под мазилки, по тръбопороводи, теч от парна инсталация, теч от фугите в банята, от сифон или канал, теч от тавана или теч от съседи. Ние обследваме за теч без къртене, с термокамера, ултразвук или ондоскопска камера. По този начин се установява произхода на теча и се локализира точното му място.

Водата има голяма разрушителна сила и дори само да капе, течът може да нанесе големи щети. Ако аварията не бъде отстранена на време, водата може да разруши всякакви повърхности, а ако течът е по-голям, може дори да наводни помещението. Течовете могат да бъдат причина за влага в дома, както и за мухъл или различно оцветяване на стени и тавани.

Свържете се с нас и си запазете час за обследване. В зависимост от това, какъв е проблема и до къде е стигнал, ние ще препоръчаме и при ваше желание ще извършим ремонтни дейности. Ако теча е малък и се открие на време, ремонтните дейности ще са козметични. При условие, че влагата е действала по-дълго време, ще се наложи по-сериозен ремонт.

 

Откриване и отстраняване на теч на достъпни цени.

Доверете се на професионалистите от екипа на Гаматерм ООД. Ние работим на достъпни цени и с най-новите технологии и оборудване. Ще се отзовем бързо, ще открием и отстраним теча качествено и в поставените срокове.

Всички, имащи право да работят с термокамера и извършващи термографско обследване, трябва да имат сертификат за работа с термокамера, какъвто ние притежаваме! Изберете професионалните услуги на Гаматерм ООД, ние ще открием теча, както и от какво е предизвикан. В заключение ще получите доклад с термографски анализ, както и протокол за дейността.